Συνεχίζει ο Λαγδάρης στον Διαγόρα Σεβαστής

Ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Σεβαστής θα είναι και τη νέα σεζόν ο Άκης Λαγδάρης. Ο ακραίος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και με εισήγηση του προπονητή Διονύση Τοκατλίδη θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου της Πιερίας. Οι αποχωρήσεις και οι ανανεώσεις στο υπάρχον έμψυχο υλικό…

…θα συνεχιστούν στον Διαγόρα, ενώ με μυστικότητα και μεθοδικά οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται, ώστε να εμπλουτίσουν το ρόστερ συμπληρώνοντας τα κενά των παικτών που θα αποχωρίσουν.
Στο μεταξύ, η συνεργασία μεταξύ του Αποστολίδη και του Διαγόρα Σεβαστής δε θα συνεχισθεί και ο Κιλκισιώτης ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της ιστοσελίδας «Pieriasport.gr» τους ανθρώπους του συλλόγου της Σεβαστής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Διαγόρα Σεβαστής, ιδιαίτερα τον Γιάννη Συμεωνίδη, τον πρόεδρο Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και τον πρώην γενικό αρχηγό Γιώργο Βασιλειάδη για την άψογη συνεργασία μας. Επίσης τους συμπαίκτες μου στην ομάδα, τον Σάκη Κωτσιόπουλο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο και τον φροντιστή μας Γιώργο Θεοδοσιάδη (κάραμελ). Τέλος, ευχαριστώ τους φιλάθλους του Διαγόρα για την ζεστασιά και την στήριξη που μας έδωσαν όλο αυτό τον καιρό που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία και να εκπληρώσει ο σύλλογος τους στόχους του»!

Πηγή: pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις