Για την πρώτη ΝΙΚΗ κόντρα στην ΑΕΛ

Με στόχο να πετύχει το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στη φετινή αγωνιστική περίοδο κόντρα στην ΑΕΛ, θα παραταχθεί σήμερα στις 4 μ.μ., στο AEL FC ARENA, η Νίκη Βόλου. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των πλέι οφ οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (21 βαθμούς) έχοντας συγκάτοικο τον Μακεδονικό.

Η κυανόλευκη αποστολή θα μεταβεί στη Λάρισα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές. Στον Βόλο θα παραμείνουν οι τραυματίες Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης και Μιράντα.

Η ΑΕΛ έχοντας τεθεί εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Super League θα επιχειρήσει να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ “ψαλιδίζοντας” τη διαφορά με τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή των βυσσινί για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη είναι η εξής: Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Παρασκευάς, Κοσονού, Πλέγας, Στίνα, Παπαγεωργίου Κ., Aντράντα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς, Tσουμάνης, Φατάι.

Ο Αλέξανδρος Φωκάς από την Ένωση Αχαΐας θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ – Νίκη Βόλου για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου (16.00 sl2.muvi.com, AEL FC Arena)
Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις