Ήττα για τον Βόλο από τον ΟΦΗ | Τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στον ΟΦΗ ο Βόλος γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην Κρήτη

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ο Τοράλ, που σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με ωραίο πλασέ και καθάρισε το ματς για την ομάδα του.

Το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις ξαναέβαλε στο ματς τους Βολιώτες, που όμως δεν απέφυγαν την πρώτη τους ήττα στα playouts, παραμένοντας έτσι στα χαμηλά και σχετικά κοντά (+4) στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο μυαλό του κόουτς

Σχηματισμό 4-4-2 επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας, με τον Χριστογεώργο στο τέρμα και τους Μαρινάκη, Βούρο, Λουκάο και Θοράρινσον στην άμυνα. Μπάκιτς και Μεγιάδο βρέθηκαν στα χαφ με τους Μπάκου και Ριέρα στα άκρα, ενώ ο Τοράλ βρέθηκε πίσω από τον Ισέκα.
Από την άλλη, ο Χρήστος Κόντης πορεύτηκε με 4-2-3-1, έχοντας τον Κόβατς στο τέρμα και τους Άλχο, Καλογερόπουλο, Τσοκάνη και Λούνα στην άμυνα. Στον άξονα έπαιξαν οι Γκλάβτσιτς και Ντε Καμπς, με τους Μύγα, Κόμπα και Ασεχνούν πίσω από τον Γκαρσία.

Το ματς

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο ματς, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 9ο λεπτό. Ο Τοράλ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με την μπάλα να περνά παράλληλα από τη γραμμή και τον Τσοκάνη να προλαβαίνει προ του Ισέκα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανεβάσουν τις γραμμές τους, με το σου του Γκλάβτσιτς στο 22’ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Χριστογεώργο.

 

Η κεφαλιά του Τοράλ στο 26’ πέρασε άουτ, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο ρυθμός ακολούθως έπεσε, με τον Μπάκου να σουτάρει αδύναμα στο 42’ και τον Γκλάβτσιτς να τον μιμείται ένα λεπτό αργότερα.

Κάπως έτσι, το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και άγγιξαν το γκολ με κεφαλιά του Ισέκα που έβγαλε εντυπωσιακά ο Κόβατς (48’), ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ήρθε ένα εξαιρετικό πλασέ του Τοράλ να κάνει το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 51΄ο Ισέκα απείλησε με συρτό σουτ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Βόλου, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Βούρος κόντεψε να βάλει αυτογκόλ με προβολή σε γύρισμα που έγινε από τα αριστερά.

Στο 63’ ήταν η σειρά του Ασεχνούν να αστοχήσει για λίγο με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον ρυθμό να πέφτει σταδιακά.

 

Εντέλει, η ομάδα του Κόντη μπήκε από το πουθενά στο ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λαμπρόπουλος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Κίτσου.

Παρ’ όλα αυτά, χρόνος για να έρθει η ισοφάριση δεν υπήρχε, με τον ΟΦΗ να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72’ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79’ Γκλάζερ), Τοράλ (65’ Γκαγέγκος), Ριέρα, Μπάκου (72’ Μοσκέρα), Ισέκα (79’ Φελίπε)
Στον πάγκο: Μπάουμαν, Άμπαντα, Νέιρα, Θεοδοσουλάκης

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα (85’ Κίτσος), Ντε Καμπς (61’ Τρουγιέ), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας (61’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70’ Ποπέσκου), Γκαρσία (70’ Μωραΐτης)
Στον πάγκο: Κόστιτς, Ασλανίδης, Ράσιτς, Μπαριέντος

Διαιτητής: Ανδριανός
Βοηθοί: Κωσταράς, Τριανταφύλλου
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις