Ο Ατρόμητος Παλαμά πήρε το πρωτάθλημα στην Καρδίτσα και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ατρόμητος Παλαμά θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου από την ΕΠΣ Καρδίτσας καθώς κέρδισε τον Αστέρα εκτός έδρας και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο ντέρμπι ο πρώην ερυθρόλευκος Γιώργος Μπλατσέρι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ρεπορτάζ του αγώνα όπως το κατέγραψε το karditsasport.gr

Μπορεί ακόμη και η ισοπαλία να έφτανε στους πράσινους αλλά κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου είναι πλέον δίκαια Πρωταθλητές και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ.

Πιο έτοιμη και αποφασισμένη η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με γκολ των Μπλατσέρι με εύστοχο πέναλτι και του Λόζου με αριστερό πλασέ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά το πέναλτι του Αλέξη Κόκκινου απέκρουσε ο Καραμάνης και στην συνέχεια ο επιθετικός των Ερυθρόλευκων πλάσαρε σε κενή εστία …άουτ.

Συμβαίνει και αυτό στο Ποδόσφαιρο. Στην επανάληψη οι αλλαγές των Λώττα και Παναγιώτου αλλά και η ανάγκη πίεσης των γηπεδούχων, αύξησαν τις φάσεις μπροστά από την εστία του νεαρού γκολκήπερ των φιλοξενούμενων.

Έτσι ήρθε και η μείωση του σκορ σε 1-2 με τον Παναγιώτου αλλά το ματς είχε ακόμη πολύ δρόμο. Η είσοδος των Καράβα και Πυργιώτη βελτίωσε ανασταλτικά τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και εκτός την φάση του Οικονόμου με ένα ανάποδο «ψαλίδι» δεν υπήρξε κάποια άλλη ευκαιρία.

Το τελευταίο σφύριγμα του άριστου Διαιτητή Παπακωνταντίνου του Συνδέσμου Φθιώτιδας βρήκε την ομάδα του Παλαμά να πανηγυρίζει μία σημαντική επιτυχία αφού σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα ήταν στην κορυφή της Βαθμολογίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Ματέο Λουκάι (46′ Παναγιώτου), Βέης, Αρχοντής, Οικονόμου, Βαγγελακος (53′ Λώττας), Τσιρογιάννης (53′ Γόρδιος), Ρόβας, Κόκκινος, Διβανές, Μπακρατσας.

Ατρόμητος Παλαμά: Καραμάνης Πολύζος, Θεολόγης , Λιλολάρι , Εκίζογλου (66′ Κούρκουλας), Μπιτελης , Αναγνωπουλος (79′ Ισουφης), Μπλατσέρι, Κουσκουνάς (79′ Τζέκος), Μυργιώτης , Λόζος (60′ Καράβας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις