Κάλεσμα των οργανωμένων για τον ημιτελικό με την Αγία Άννα: Όλοι στα κόκκινα, όλοι κασκόλ, όλοι 90 λεπτά φωνή

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Αγία Άννα που θα δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, στον οποίο έχει ήδη προκριθεί ο Πύρασος.

Η ανακοίνωση των MALAVETAS

“Ο τελευταίος χορός στο σπίτι μας.
Την Κυριακή στις 17:00 η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο εντός έδρας ματς πριν τα μπαράζ για το θεσμό του κυπέλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο την Αγ. Άννα. Πιθανότατα θα είναι και ο τελευταίος αγώνας που βλέπουμε για τα επόμενα χρόνια στη φυσική μας έδρα καθώς το τοπίο για το πού θα παίξει τα εντός έδρας ματς στα μπαράζ ο σύλλογος είναι θολό.
Καλούμε το κόσμο να δώσει το παρών και να χαρούμε για τελευταία φορά το σπίτι μας και ζητάμε από τους παίχτες το αυτονόητο. Νίκη και πρόκριση για την ομάδα μας στο τελικό.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
Προστατεύουμε την ομάδα.
Ολυμπιακός Βόλου Τρόπος ζωής”

 

Η ανακοίνωση των Austrian Boys

Αύριο στις 17:00 η ομάδα μας αγωνίζεται στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ απέναντι στην Αγία Άννα..
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών και να ωθήσει τους παίχτες μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα και στην πρόκριση στον τελικό. Είναι ο τελευταίος επίσημος αγώνας εντός έδρας πριν τα μπαραζ..
Όλοι στα κόκκινα, όλοι κασκόλ, όλοι 90 λεπτά φωνή !!!
Επίσης η αντρική ομάδα μπάσκετ παίζει την ίδια ώρα αγώνα παραμονής στο Κιλκίς. Όποιος μπορέσει ας πάει να στηρίξει την ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία!!!
Μια ζωή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Austrian Boys

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις