Στον τελικό ο Ολυμπιακός Βόλου, 1-0 την Αγία Άννα

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε την Αγία Άννα πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ όπου θα αντιμετωπίσει τον Πύρασο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστα από τους αντιπάλους τους και πήραν την πρόκριση χάρη σ’ ένα πολύ όμορφο γκολ του Ματτέα στο 60′.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου πήρε από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας τους αντιπάλους τους στο μισό του γηπέδου. Παρά την υπεροχή οι κλασικές ευκαιρίες στα καρέ του Αϊντίνι ήταν ελάχιστες με τις δύο καλύτερες να καταγράφονται στο τελευταίο εξάλεπτο του πρώτου μέρους.

Στο 39’ ο Ολυμπιακός Βόλου άγγιξε το γκολ, όταν σε κόρνερ του Ζέρη από τα δεξιά, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να «τρυπάει» τα χέρια του Αϊντίνι, στη συνέχεια να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στο χόρτο. Διαιτητής και βοηθός δεν έδειξαν τη σέντρα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, υποστηρίζοντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και θα έπρεπε να μετρήσει το τέρμα υπέρ των ερυθρολεύκων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βλάχος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Βλάχο να μην μπορεί να νικήσει τον Αϊντίνι σε τετ α τετ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου. Να σημειώσουμε ότι ερυθρόλευκος επιθετικός θα μπορούσε να πασάρει στον αμαρκάριστο Σέττο που είχε πάρει θέση για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που είχε την μπάλα στα πόδια και την Αγία Άννα να θέλει να χτυπήσει στην κόντρα. Στο δίλεπτο 59-60′ κρίθηκε η αναμέτρηση με μία φάση για κάθε ομάδα.

Στο 59’ η Αγία Άννα απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Σιδεράκη να αποκρούει το δυνατό σουτ του Παπαδημητρίου μέσα από την περιοχή.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ματτέα με δυνατό, διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αϊντίνι για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, δίνοντας την πρόκριση στους γηπεδούχους για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πύρασο.

Oλυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αναστασίου (76’ Σκοπελίτης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (94’ Κατσαγεωργίου), Οικονόμου  (90’ Παπαϊωάννου), Βλάχος, Ζέρης, Σέττος (90’ Νούσιος)

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Παπαδήμος (68’ Ζαφειρίου, 86’ λ.τρ. Κωτούλας), Χολέβας, Καλτσουνάς, Βέργος (76’ Κουφογεώργος), Κορέτα (76’ Μακρής), Κόλα, Παπαδημητρίου, Αργύρης, Χειλάς (76’ Τσελεπής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις