“Ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης αλλοίωσαν το πρωτάθλημα”

Βόμβες” έριξε μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και με αφορμή την ανατροπή της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων.

Αλέξης Κούγιας: Σφοδρή επίθεση κατά του Θοδωρή Καρυπίδη και του Άκη Μάντζιου έκανε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι στο παιχνίδι του Άρη με τη ΑΕΚ υπήρξε αλλοίωση του πρωταθλήματος, ενώ κάλεσε τον εισαγγελέα να δει την κασέτα του αγώνα, αλλά να ερευνήσει και τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείας για την ανατροπή του σκορ.

“Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο”, είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις