«Καταλαβαίνω τον πόνο και την πίκρα των οπαδών, αλλά η ΑΕΛ πρέπει να κάνει τη διαφορά»

Τη θέση του για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις κερκίδες του AEL FC ARENA όπου η σύντροφός του και η αδερφή του δέχθηκαν επίθεση οπαδών επειδή πανηγύρισαν το τέρμα που πέτυχε ο ίδιος, κατέθεσε στην εφημερίδα “Ελευθερία” ο Δημήτρης Λίταινας.

«Θέλω να πω ότι οι παίκτες της ΑΕΛ με το μικρό ρόστερ που υπήρχε κάνανε υπέρβαση και έφθασαν να διεκδικούν ανέλπιστα για μένα άνοδο μέχρι την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα με ιστορία που οι αποτυχίες πρέπει να τη δυναμώνουν.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να διδάξει και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Θεωρώ λάθος που μετά το γκολ που πέτυχα με τη βοήθεια της τύχης φίλαθλοι της ομάδας επιτέθηκαν στην αδελφή μου και τη φίλη μου, ενώ λίγο πιο πάνω καθόταν ο πατέρας μου. Καταλαβαίνω τον πόνο, την πίκρα των οπαδών, αλλά η ΑΕΛ πρέπει να κάνει τη διαφορά και στη συμπεριφορά. Ευχαριστώ κάποιους φιλάθλους που φέρθηκαν ψύχραιμα και μαζί με αστυνομική δύναμη μετέφεραν τις δύο γυναίκες εκτός αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά έβλεπα το συμβάν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως και εμείς οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι πρέπει να συγκρατούμε τον θυμό μας.
Παράδειγμα όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για έναν φίλαθλο, δεν ήταν λάθος; Μόνο κακό στην ομάδα θα μπορούσε να συμβεί.

Στο προχθεσινό παιχνίδι οι φίλαθλοι χάρηκαν ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο θεσσαλικές ομάδες. Για τη Νίκη Βόλου είχε μεγάλη αξία καθώς δεν είχε κερδίσει ποτέ στη Λάρισα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στον κόσμο της, που αυτός θα τη βοηθήσει να βρει τον δρόμο της και παρά την πίκρα του έρχεται στο γήπεδο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις