Οργισμένη αντίδραση της ΑΕΛ για τους υπεύθυνους της τιμωρίας της: Οι γνωστοί-άγνωστοι άνανδροι

 

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ επισυνάπτει προς το φίλαθλο κοινό της την απόφαση της διαρκούς επιτροπής αντιμετώπισης της βίας (Δ.Ε.Α.Β.), για την απαράδεκτη κίνηση μερίδας οπαδών να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ – Νίκη Βόλου, αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις από τις ορθώς αυστηρότατες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Κατά συνέπεια η ομάδα μας τιμωρείται εξαιτίας των ανεγκέφαλων αυτών οπαδών και καλείται να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της, στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’.

Δυστυχώς αναφερόμαστε σε μερικές δεκάδες τοξικούς ανθρώπους που επιλέγουν την ιδιότητα του δήθεν «φιλάθλου», χωρίς να έχουν καμία σχέση με το ήθος και τις αρχές που διέπουν τον αθλητισμό γενικότερα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα.

Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι άνανδροι (με ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο) που συκοφαντούν και υβρίζουν ασύστολα, σε οτιδήποτε δημιουργικό λαμβάνει χώρα στην ομάδα μας.

Είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ για να προάγουν τις άθλιες πολιτικο-ιδεολογικές τους αντιλήψεις, με κυρίαρχες εκείνες που αποσκοπούν στη δημιουργία κοινωνικού χάους.

Είναι εκείνα τα ανδρείκελα που προπηλακίζουν και βιαιοπραγούν κατά φιλάθλων γυναικών εντός και εκτός του γηπέδου. Είναι προφανές ότι το κάνουν και στα σπίτια τους.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα στην κοινωνία για όλους αυτούς τους θρασύδειλους αχαρακτήριστους τύπους:

«Τους γνωρίζουμε, είμαστε σταθερά και σθεναρά απέναντι στις άθλιες συμπεριφορές τους που μόνο κακό και διχόνοια προκαλούν διαχρονικά στην ΑΕΛ και θα κάνουνε τα πάντα για να τους απομονώσουμε και σε συνεργασία με τις αρχές να τους παραδώσουμε στη δικαιοσύνη. Αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν ότι στις δημοκρατικά οργανωμένες κοινωνίες, υπάρχει και αντίλογος»”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις