Επεισοδιακή νίκη για Χάμιλτον στην Αυστρία! (video)

Μεγάλος νικητής του αυστριακού Grand Prix αναδείχθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός οδηγός ήταν στη 2η θέση και στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Νίκο Ρόσμπεργκ, συγκρούστηκε με τον teammate του, ευνοήθηκε από τις συνθήκες, κατακτώντας την πρώτη θέση στο πόντιουμ.

Μεγάλος χαμένος αυτής της εξέλιξης ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ, που με σχεδόν κατεστραμμένο μονοθέσιο, πέρασε τέταρτος τη γραμμή τερματισμού, ενώ πίσω από τον Χάμιλτον, τερμάτισαν οι Μαξ Φερστάπεν και Κίμι Ραϊκόνεν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Με αυτή τη νίκη ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται πλέον στη 2η θέση 142 πόντους, πλησιάζοντας στους 11 βαθμούς τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που είναι 1ος με 153 βαθμούς, ενώ πλέον στην 3η θέση ισοβαθμούν οι Σεμπάστιαν Φέτελ (που εγκατέλειψε) και Κίμι Ραϊκόνεν με 96 βαθμούς με Φεράρι.

Το μάγκικο προσπέρασμα του Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο! (video)

Ο Λιούς Χάμιλτον προσπέρασε με… μαγκιά τον ομόσταβλό τους στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, στον τελευταίο γύρο και πήρε τη νίκη στο Grand Prix της Αυστρίας! Δείτε το προσπέρασμα του Άγγλου πιλότου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις