Super League: Κομβικά παιχνίδια για Βόλο, Κηφισιά και Παναιτωλικό

Η 6η αγωνιστική των playout της Stoiximan Super League περιλαμβάνει τρεις κομβικές αναμετρήσεις για Κηφισιά, Βόλο και Παναιτωλικό, για τη μάχη της παραμονής στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν ίδια ώρα.

Ο Βόλος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, στο Πανθεσσαλικό, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει τη νίκη ώστε να είναι στο δικό της χέρι η παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

Ο Παναιτωλικός, μετά από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα Τρίπολης, επιστέφει στο Αγρίνιο και υποδέχεται τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται στην 5η θέση του μίνι πρωταθλήματος, έχοντας 30 βαθμούς.

Η Κηφισιά έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, θέλει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τη μάχη της παραμονής.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ σε μία αναμέτρηση με μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, ενώ οι Κρητικοί επιδιώκουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playouts:

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (20:00, Novasports Prime)

Βόλος – Πανσερραϊκός (20:00, COSMOTE SPORT 3 HD)

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, COSMOTE SPORT 2 HD)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος (20:00, COSMOTE SPORT 4 HD)

Η βαθμολογία:

7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 35
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 34
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 34
10. ΟΦΗ 34
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30
12. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 29
13. ΚΗΦΙΣΙΑ 28
14. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις