Κόντης: «Μπράβο στα παιδιά, άξιζε η ομάδα την παραμονή»

 

«Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά, που δείξανε χαρακτήρα, σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός για εμάς. Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, διότι αλλιώς κινδυνεύαμε.

Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, το οποίο ήταν φυσιολογικό για εμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα άλλαξε τελείως, οι παίκτες μπήκανε με πού μεγάλο πάθος και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε στα play out. Είναι σίγουρο ότι αξίζαμε την παραμονή στην κατηγορία.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Χάρης Τσελεμπώνης, ο αναλυτής, ο γυμναστής, ο Ιάσωνας Βασιλειάδης, ο Φίλλιπας ο προπονητής τερματοφυλάκων και όλοι όσοι είναι στην ομάδα, δώσανε το μέγιστο, ώστε να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές να μπουν στο σωστό δρόμο, να τους δείξουμε πως να το κάνουν, αλλά τελικά οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, γιατί αυτοί καταφέρανε να μείνουν στην κατηγορία».

Για το αν θα μείνει στον Βόλο και τη νέα χρονιά: 
«Ακόμα, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, σήμερα χαιρόμαστε τη νίκη και την επιτυχία, χαίρομαι που ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος μου δώσανε την ευκαιρία με την επιλογή τους να καταφέρουμε την παραμονή, εγώ όπως πάντα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και είμαι ευχαριστημένος, αλλά το μέλλον κανείς δεν ξέρει πως θα είναι. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσουμε, κάτι που θα γίνει αργότερα, διότι τώρα είναι μέρες χαράς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις