Με ΝΙΚΗ θέλει να κλείσει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα, στις 4 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό τον Λεβαδειακό και θα επιδιώξει να χαροποιήσει τον κόσμο της στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, κερδίζοντας τους πρωταθλητές.

Μετά το διπλό στο AEL FC ARENA που ήταν το πρώτο στην ιστορία του με αντίπαλο την ΑΕΛ, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Ο τεχνικός των κυανολεύκων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Χοσέτε Μιράντα που συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος.

Με 20 παίκτες ο Λεβαδειακός στον Βόλο

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε 20 παίκτες μαζί του για αυτό το ματς και αυτοί είναι οι: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος (τερματοφύλακες), Τσάπρας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Λιάγκας, Τσελεπίδης, Βήχος, Σωτηράκος (αμυντικοί), Μεχία, Χάμοντ, Μπελμόντ, Νίκας, Συμελίδης, Κωστή (μέσοι), Κουιρουκίδης, Νταγκό, Πολέτο, Ρομό, Τσιριγώτης (επιθετικοί).

Βλάχος στο Πανθεσσαλικό

Τον αγώναθα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την Ένωση Ανατολικής Αττικής. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Σούζας από την ίδια Ένωση και β’ βοηθός η Δήμητρα Τσαγανού από την Δυτική Αττική. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης-Απόστολος Αργυρός από την Πέλλα.

Τα εισιτήρια

Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Θυμίζουμε ότι ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τα ματς των Play Off.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 14.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά στο link: https://sl2.muvi.com/

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις