Το αθλητικό κέντρο του Μαγνησιακού θα ονομαστεί «ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ»

Η ανακοίνωση του Μαγνησιακού:

Την περασμένη Παρασκευή έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η «ψυχή» του Μαγνησιακού, ο Δημήτρης Μεταξάς. Όλοι όσοι ανήκουμε στην «οικογένεια» του ιστορικού συλλόγου ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι τελικά νικήθηκε από την επάρατο νόσο μέσα σε λίγους μήνες. Μας είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι ο αγαπητός μας Τάκης δεν θα είναι πλέον κοντά μας και δεν θα εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού στους αγώνες.

Η προσφορά του στον Μαγνησιακό για σχεδόν 50 χρόνια είναι τεράστια και σίγουρα δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λίγες γραμμές. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας τις δεκαετίες του ’70 και του ‘80, συμβάλλοντας σε πολλές επιτυχίες, ενώ διετέλεσε και προπονητής. Πολλοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα χέρια του. Τους βοήθησε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο και τους δίδαξε ήθος και γενικότερα τις αξίες του αθλητισμού.
Επί σειρά ετών υπήρξε και παράγοντας του Μαγνησιακού, τον οποίο υπηρέτησε ανιδιοτελώς από διάφορα πόστα. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης του συλλόγου μας, αλλά και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά στον Μαγνησιακό δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Κώστα Γκουγκουλιά και τη σύμφωνη γνώμη των μελών αποφασίστηκε το αθλητικό κέντρο του Μαγνησιακού που περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου να ονομάζεται πλέον Αθλητικό Κέντρο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός «Τάκης Μεταξάς», κάτι που θα επισημοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που σχεδόν όλη του η ζωή συνδέθηκε με τον Μαγνησιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις