«Ο κόσμος το μόνο μειονέκτημα του Βόλου»

Για την παραμονή του Βόλου στην κατηγορία, αλλά και για το ποια ομάδα βλέπει να κατακτά το Πρωτάθλημα, μίλησε ο ποδοσφαιριστής  Γιώργος Μύγας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο :

”Από την ημέρα που ήρθε ο κ. Κόντης στην ομάδα πήραμε τρία σερί τρίποντα και μία ισοπαλία. Στη συνέχεια είχαμε μία πτώση, αλλά και πάλι επιστρέψαμε και πήραμε σημαντικά τρίποντα που μας κράτησαν στην κατηγορία. Άλλωστε εμείς δεν κυνηγούσαμε καμία ομάδα. Καθαρά από τα δικά μας πόδια θα κρινόταν η υπόθεση-παραμονή. Ο Βόλος έχει ανθρώπους έμπειρους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, το μόνο μειονέκτημα του είναι ο κόσμος. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα μας αγαπήσει και θα έρθει δίπλα στην ομάδα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με τρεις αλλαγές προπονητών ωστόσο η έλευση του κ. Κόντη σε ένα κομβικό σημείο και ο πρόεδρος που ήταν συνεχώς δίπλα μας καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είμαι δικαιωμένος με την επιλογή μου στον Βόλο”.

Για την μάχη του τίτλου στη SL1: 

”Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πάρει το Πρωτάθλημα. Έχει σχεδόν τους ίδιους παίκτες από πέρυσι και έχει βάθος στον πάγκο και απορείς πως αυτοί δεν παίζουν. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο πολλές δυνάμεις σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω το Πρωτάθλημα θα πάρει η ΑΕΚ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις