Ελευθερόπουλος: «Ο Λεβαδειακός είχε όλο το πακέτο, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό…»

Στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξέφρασε την άποψη πως οι Βοιωτοί δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα καθώς είχαν όλο το πακέτο, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Για την επόμενη μέρα της ομάδας ο τεχνικός της Νίκης δήλωσε πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες πάσης φύσεως που θα πρέπει να συζητηθούν με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου πριν παρθούν αποφάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλή ομάδα, την ήθελε την μπάλα, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να έχουμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον ρυθμό παρά ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο για κανέναν από τους δύο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο κι έτσι όπως πήγε το ματς, τουλάχιστον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά δεν έχει σημασία, βρήκαν ένα γκολ σε μία φάση παραπάνω, ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ, με το αριστερό πόδι κιόλας και τελείωσε εκεί πέρα το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες που κάναμε με δύο φορ τα τελευταία είκοσι λεπτά.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την άνοδο, είχε όλο το πακέτο για να ανέβει και αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό, δεν το λέω μειονεκτικά, το αντίθετο. Σ’ αυτή την κατηγορία χρειάζονται όλα για να ανέβεις, οπότε ο Λεβαδειακός τα είχε όλα και δικαίως ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ που εύχομαι να παραμείνει. Τώρα αυτό που αφορά τους οπαδούς και τον οργανισμό είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα».

Για τη διαιτησία και τα ανάποδα σφυρίγματα: «Πραγματικά και χωρίς λόγο. Όχι μόνο δεν υπήρχε λόγος αλλά κακό έκανε στον Λεβαδειακό. Αφού έχει βγει πρωταθλητής και διαμαρτύρονται οι υπόλοιπες ομάδες, μην το κάνεις και σήμερα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δόλος, δεν το συζητώ αλλά σε μία φάση ο προπονητής του Λεβαδειακού του λέει μην το δίνεις το φάουλ, δεν είναι. Έχουμε φτάσει εκεί».

Για τον σχηματισμό του Λεβαδειακού με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς: «Το καταλάβαμε από την ενδεκάδα ότι ο προπονητής του ήθελε να δοκιμάσει το 4-2-3-1 που θεωρώ ότι είναι ένας σχηματισμός που ο Λεβαδειακός μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί γιατί έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής του έχει την πολυτέλεια να δοκιμάζει πολλούς σχηματισμούς».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα: «Ο κόσμος αναγνωρίζει πως παρότι ήταν μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα και μπορεί να μην επιτύχαμε την υπέρβαση, στα υπόλοιπα κομμάτια κατανοούν την μεγάλη προσπάθεια που έκανε αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών»

Για τον Μακατσάρια και αν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει τη νέα χρονιά: «Δεν το ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Είναι ανοιχτά πολλά μέτωπα ακόμη για την επόμενη σεζόν. Λείπει ο Αλέξης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) στο Λονδίνο, δεν έχει γυρίσει καθόλου αυτή την περίοδο για να συζητήσω με τον πρόεδρο, οπότε είναι αρκετά ζητήματα πάσης φύσεως ανοιχτά και φέτος που πρέπει να κλείσουν και να δούμε και για τα επόμενα. Οπότε είναι όλα τα σενάρια ανοιχτά. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το καλύτερο για τη Νίκη απ’ όλες τις μεριές. Οπότε και για τον Μακατσάρια είναι πολύ νωρίς για να πούμε»

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και κάποιους άλλους παίκτες στους τελευταίους δύο αγώνες: «Αυτοί είμαστε, ποιους να χρησιμοποιήσω; Δεν έχουν μείνει… Είδαμε τον Παναγιωτάκη τον Μπαλλά τον βάζουμε, μία βασικό, μία αναπληρωματικό. Αυτοί είμαστε. Όσοι είναι διαθέσιμοι, παίζουνε. Δεν έχουμε κάποιον άλλο να χρησιμοποιήσουμε. Ίσως τον Δημητράκη τον Κουτσιμπάνα αλλά πέρασε μία περίοδο που δεν ήταν όπως ήταν πριν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις