“Πουλάει τον Βόλο, αγοράζει άλλη ομάδα ο Μπέος – Κίνηση από Χριστοδουλόπουλο”

Άρθρο του sportdog.gr αναφέρεται στον Αχιλλέα Μπέο και στην απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο θέτοντας τέσσερα ερωτήματα.

  • Ο αρθρογράφος στα ερωτήματα-σενάρια εμπλέκει Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου ωστόσο πηγές της κυανόλευκης ΠΑΕ αλλά και από την πλευρά των ερυθρολεύκων διαψεύδουν κάθε γραμμή του ρεπορτάζ που αφορά τις ομάδες τους.

Το άρθρο του sportdog.gr:

Πουλάει τον Βόλο, αγοράζει άλλη ομάδα ο Μπέος – Κίνηση από Χριστοδουλόπουλο

Τρομερές αντιδράσεις από τους οπαδούς του συλλόγου, που δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομα του Δημάρχου του Βόλου. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του στο ποδόσφαιρο;

Μια ακόμα φωτιά έχει ανάψει στην ομάδα του Βόλου, εκτός δηλαδή από το ενδεχόμενο υποβιβασμού τού συλλόγου που είναι ορατό. Το μεσημέρι της Μ. Τρίτης η διοίκηση της ομάδας επανέφερε, με επίσημη ανακοίνωση, την επιθυμία για παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ σε νέο ιδιοκτήτη – Δεδομένου ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει ενημερώσει από καιρό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον σύλλογο μετά το φινάλε τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και φαίνεται ότι εμμένει στη θέση του. Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε τα σενάρια για την επόμενη μέρα: Τόσο τα σενάρια που υπάρχουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για τον Βόλο όσο και για τον δήμαρχο!

Πρώτο ερώτημα: Μπορεί να επανέλθει ο Ατζούν, που ψάχτηκε για να αγοράσει ομάδα στην Ελλάδα και, πλην του Ατρόμητου, είχε ασχοληθεί στα σοβαρά και με τον Βόλο;

Το ρεπορτάζ ανέφερε, πριν από μερικούς μήνες, ότι ο Τούρκος παραγωγός είχε ήδη δώσει κάποια χρήματα μπροστά για να “καπαρώσει” την ομάδα του Μπέου, αφού είχε ναυαγήσει οριστικά το θέμα του Ατρόμητου.Τι μεσολάβησε; Η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό! Δηλαδή η εντονότερη εμπλοκή τού Ατζούν στα θέματα του Τριφυλλιού, καθώς είναι σαφές (και δηλωμένο δημόσια) ότι με δική του προτροπή ήρθε ο “Αυτοκράτορας” στους Πράσινους – Άσχετα αν, τώρα, ετοιμάζεται να φύγει. Μάλιστα, υπάρχει ευρύτερο σενάριο που θέλει το προσεχές καλοκαίρι να υπάρχει εισροή κεφαλαίων από την Τουρκία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Ατζούν να έχει σε αυτό κεντρικό ρόλο.

Δεύτερο ερώτημα: Μπορεί να αναθερμανθεί τον ενδιαφέρον τού Τούρκου παραγωγού για τον Βόλο;

Η αλήθεια είναι ότι ο Ατζούν φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά από τον Βόλο. Ο Μπέος το πάλεψε, κάπως, με την έλευση του Χρήστου Κόντη στην ομάδα – Δηλαδή με τον βοηθό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι πρόσφατα στον Παναθηναϊκό και άρα, με μια έννοια, έριξε γέφυρες ξανά με τους Αλαφούζο/Ατζούν. Αλλα τέτοια προοπτική δεν υπάρχει.

Τρίτο ερώτημα: Υπάρχει plan b στον Βόλο, δηλαδή κάποιος που να ενδιαφέρεται για να αποκτήσει την ομάδα;

Πρόσφατα υπήρχε ως ρεπορτάζ, που όμως έχασε τη “φόρα” που είχε πάρει, ότι ο Μπέος θα αποχωρήσει από τον ΝΠΣ Βόλος και εκείνος που θα αναλάβει, εκείνος που ενδιαφέρεται να βρεθεί στη θέση του Αχιλλέα, είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Χριστοδουλόπουλος – Σχετίζεται με εταιρείες πληροφορικής στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα τής ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ αυτό το διάστημα διατηρεί άριστη σχέση και με τις ποδοσφαιρικές ομάδες τού Αιγάλεω και του Αιολικού. Η πληροφορία από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναφέρει ότι εφόσον ο Βόλος έμεινε στη Σούπερ Λιγκ, ο Γ. Χριστοδουλόπουλος θέλει να την αναλάβει.

Τέταρτο ερώτημα: Ο Μπέος μπορεί να ζήσει χωρίς να ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

Οργιάζουν οι φήμες στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να αποκτήσει τη Νίκη Βόλου. Δηλαδή την ιστορική ομάδα τής Μαγνησίας, μαζί με τον τοπικό Ολυμπιακό, άσχετα αν ο Μπέος δεν είχε αποκτήσει κάποια από τις δύο όταν είχε πιάσει ξανά το νήμα τής ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι ότι πριν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, είχε πάει να πάρει τη Νίκη αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα. Αλλά η πληροφορία από τη Μαγνησία αναφέρει ότι δεν θα το δεχόντουσαν με τίποτα οι οπαδοί. Δεν έχουν καλές σχέσεις. Αν υπήρχε ενδιαφέρον θα μπορούσε να ήταν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον να αποχωρήσει οριστικά από το ποδόσφαιρο – Μόνο από τον Βολο ΝΠΣ. Για να μην θυμηθούμε, δηλαδή, το σενάριο που τον ήθελε να εμπλέκεται με τα ποδοσφαιρικό θέματα του ΠΑΟΚ – Πολύ περισσότερο τώρα, που ο Μάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στην ΕΠΟ…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις