Πρώτη “μάχη” με Ιράν για την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό

Έφτασε η πιο μεγάλη ώρα… Σήμερα Δευτέρα (19.00 ΕΡΤ 2), η Εθνική ομάδα ρίχνεται στην μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά (παίζει με το Ιράν) με στόχο ένα εισιτήριο για την Βραζιλία και ήδη από το Σάββατο η επίσημη αγαπημένη βρίσκεται επί ιταλικού εδάφους.
Η Εθνική ομάδα…

…βρίσκεται στο Τορίνο ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στο Ποοολυμπιακό τουρνουά. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα το Ιράν, την επόμενη μέρα έχει ρεπό και στις 6 Ιουλίου παίζει με το Μεξικό. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, αντιμετωπίζουν τις δύο πρώτες του άλλου ομίλου (Ιταλία, Κροατία, Τυνησία) στους δύο ημιτελικούς (8/7) και οι νικήτριες ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στον τελικό (9/7).
Η δωδεκάδα αποτελείται από την εξής σύνθεση: Γιάννης Αθηναίου (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Λαμποράλ), Στράτος Περπέρογλου (Μπαρτσελόνα), Δημήτρης Αγραβάνης (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπόγρης (Μπιλμπάο), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς), Κώστας Κουφός (Σακραμέντο Κινγκς), Θανάσης Αντετοκούνμπο (ελεύθερος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις