Τζαναβάρας: «Όλα είναι παγωμένα…»

Προσπάθεια να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους στον αυριανό αγώνα κάνει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, όπως δήλωσε στο BlueStar. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως αισθάνεται μία πικρία γιατί η ομάδα με ενίσχυση τον Ιανουάριο θα μπορούσε να ανακάμψει και να παλέψει για την παραμονή. Αναλυτικά:

«Αγωνιστικά προσπαθούμε να κρατήσουμε το τμήμα ήρεμο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και αυτή είναι πάρα πολύ δύσκολη. Προσπαθώ να έχω τους παίκτες συγκεντρωμένους παρά το ότι αυτό είναι δύσκολο με τα όσα συμβαίνουν. Τους έχω πει να αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο και τους εαυτούς τους».

Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και παρά το γεγονός πως θα πάμε αυθημερόν θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν υπάρχει επικοινωνία με την διοίκηση: «Δυστυχώς δεν έχω καμία ενημέρωση. Όλα είναι παγωμένα. Αυτό που ξέρω από τον κ. Κουφογεώργο είναι πως γίνεται μία προσπάθεια να μαζευτούν κάποια χρήματα για να πάμε με το λεωφορείο αυθημερόν στη Βέροια».

Τέλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας εξέφρασε μία πικρία για το λόγο ότι κατά την άποψή του η ομάδα με διοικητική ηρεμία και με μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις