Για το πρώτο βήμα ανόδου Ολυμπιακός Βόλου στον Παλαμά – Δίπλα του ο κόσμος

Πρεμιέρα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00, στο Δημοτικό γήπεδο Παλαμά τον τοπικό Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή τους στα εθνικά πρωταθλήματα, κατακτώντας το πρώτο τους τρίποντο και αποδεικνύοντας παράλληλα πως δικαίως θεωρούνται το πρώτο φαβορί του ομίλου.

Ο Στέλιος Αρσένος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του Αποστόλη Κούλπα που βρίσκεται σε κέντρο εκπαίδευσης για το νέο σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας.

Δίπλα στην ομάδα αναμένεται να βρεθούν εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που θα ταξιδέψουν στον Παλαμά για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ.

Πάνοπλος ο Ατρόμητος Παλαμά

Τα τελευταία νέα από το karditsasport.gr:

“Τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται την Κυριακή (12/5 – 17.00) ο Ατρόμητος Παλαμά στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου των περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι Πρωταθλητές ΕΠΣ Καρδίτσας γνωρίζουν ότι μπροστά τους έχουν μια μεγάλη πρόκληση.

Αντιμετωπίζουν το “βαρύ” όνομα αυτού του μίνι πρωταθλήματος, παρ’ όλα αυτά θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο που αν έρθει θα αποτελέσει άλμα ανόδου.

Οι “πράσινοι” προετοιμάστηκαν όλο αυτό το διάστημα για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον ενώ αναμένεται κατάμεστο το γήπεδο Παλαμά.

Παράλληλα, από τον γειτονικό Βόλο θα ταξιδέψουν τουλάχιστον 200 οργανωμένοι φίλοι των “ερυθρόλευκων”.

Άπαντες στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να “καταθέσουν ψυχή” για τη νίκη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα έτσι ο Γιάννης Μπουρνάκας θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα”.

Από την Ήπειρο η διαιτητική τριάδα

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου) με βοηθούς τους Πασιά και Διαμαντόπουλο της ίδιας Ένωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις