«Οι παρέες γράφουν ιστορία και η δική μας έγραψε σίγουρα τη δική της στον Ολυμπιακό Βόλου»

Η Ελένη Παπαθανασίου πρωτοστάτησε στην επιστροφή του  του Ολυμπιακού Βόλου στην ελίτ τουο γυναικείου μπάσκετ, αριθμώντας πολλές επιτυχίες σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ τα τελευταία δύο χρόνια.

Με δήλωσή της η προπονήτρια των επιτυχιών ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια:

«Ένα υπέροχο ταξίδι με υπέροχες συνεπιβάτισσες και συνεπιβάτες ολοκληρώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Τι να πει κανείς γι αυτά τα κορίτσια, γι αυτή την ομάδα και για τους υπέροχους γονείς τους που βρίσκονται δίπλα τους διακριτικά, όσο και ουσιαστικά σε κάθε τους βήμα.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων Θεσσαλίας σε κορασίδες, νεάνιδες και γυναίκες, μετά τη 2η θέση στην Ελλάδα στα wrising stars, μετά την άνοδο στην Α2 της γυναικείας ομάδας, αναδείχθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια σε επίπεδο νεανίδων και 5η πανελλαδικά πίσω από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης Μόνο περηφάνεια λοιπόν και ευχαριστώ στα υπέροχα αυτά κορίτσια που παρά τη μεγάλη πίεση λόγω των επερχόμενων εξετάσεων κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο στο γήπεδο. Ευχαριστώ και εκτίμηση στους Δημήτρη Καραστάθη, Στέλιο Πολύζο, Νίκο Ράπτη, Γιάννη Σιουμουρέκη, Κώστα Κοτοπούλη, Ευαγγελία Τόλια, Νικολέττα Πρίντζου, Χρύσα Γιώτη, Δημήτρη Νταιάκη, Κατερίνα Τσαμάγκου, Αλεξία Γκαλίδη, Γιώργο Ρωμούδη, Βάσω Μπομπότη, Ζήση Μπασδέκη, Λάμπρο Τσομπανόπουλο, Παναγιώτη Μητραλή που ήταν και πάλι κοντά μας, επιλύοντας κάθε μας πρόβλημα, καθώς και τους γονείς όλων των αθλητριών μας που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Κώστα Δέρβο και Άννα Χριστοδούλου με τους οποίους μοιράστηκα χαρές και λύπες μέσα από μια άριστη συνεργασία, όπως και στους Δημήτρη Μουρτζίνο και Κυριάκο Κυριακόπουλο για την ηθική συμπαράσταση.

Οι παρέες γράφουν ιστορία Και η δική μας έγραψε σίγουρα τη δική της στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις