ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Εβδομάδα διεργασιών…

Στόχος των διοικούντων και του προπονητή Χρήστου Αναγνώστου, είναι η ομάδα κατά βάση να διατηρήσει τον περσινό κορμό της, ανανεώνοντας με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να παραμείνουν κι από εκεί και πέρα να γίνουν λίγες κι αναγκαίες προσθήκες…

Οι ως τώρα συζητήσεις που έχουν γίνει σε επίπεδο πρώτης προσέγγισης, κάνουν τους παράγοντες των Μικροθηβών να αισιοδοξούν ότι θα διατηρηθεί το δυναμικό της ομάδας, καθώς δεν υπήρξε ως τώρα κάποιος παίκτης που να ενημέρωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.
Εξαίρεση σ’ αυτό τον προγραμματισμό αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Ζαγκαβιέρου, ο οποίος ήταν επιτυχόντας στην τελευταία σχολή διαιτησίας και είναι πολύ πιθανό να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προκειμένου να ασχοληθεί ενεργά με τη διαιτησία.
Ωστόσο ακόμη και γι αυτόν γίνονται προσπάθειες από τους διοικούντες προκειμένου να μεταπειστεί και να αγωνιστεί τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο.
Τέλος, δεδομένη θεωρείται και η απουσία του τερματοφύλακα Αναγνώστου ο οποίος εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος και το σοβαρού τραυματισμού του δεν είναι δυνατό να αγωνιστεί πλέον, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό κενό κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις