«Στην πιάτσα λέγεται Μίκυ Μάους…»

Με ανακοίνωσή της η Ηλιούπολη απάντησε στον Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη Super League 2 ως «το πρωτάθλημα των “νταβατζήδων”, των νταλαβεριτζήδων, των στοιχηματζήδων και των κάθε λογής λαμόγιων»  καθώς επίσης και το πρωτάθλημα του προαποφασιμένου πρωταθλητή.

Η απάντηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη στον εξωδιοικητικό παράγοντα των Χανίων:

«Η ομάδα των Χανίων εκπροσωπεί μια πόλη όμορφη, με ιστορία πλούσια και κόσμο. Και φέτος παρουσίασε μια ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό για την αγωνιστική της εικόνα.

Ωστόσο, με πολύ μεγάλη έκπληξη είδαμε την ανάρτηση του περιφερόμενου «εξωδιοικητικού» παράγοντα των Χανίων Γιώργου Βρέντζου (στην πιάτσα λέγεται Μίκυ Μαους) στην οποία συκοφαντεί & λασπολογεί εναντίον όλων όσων συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2. Των ομάδων, των αθλητών, των παραγόντων, των φιλάθλων που τις στηρίζουν.

Η ανάρτηση όμως του Βρέντζου προσβάλλει και την ίδια την ομάδα των Χανίων και προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση όλων όσων συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που όλοι αυτοί γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος παράγοντας όλα αυτά που αναφέρει είναι πρακτικές μέσω των οποίων επιδιώκει ο ίδιος να επικρατήσει. Αλλά επειδή δεν είναι τυχαίο πως στην ποδοσφαιρική πιάτσα έχει κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «Μίκυ Μάους», δεν καταφέρνει να πετύχει ούτε με αυτές τις πρακτικές γιατί τον κοροϊδεύουν… μέσα από την ομάδα του και μετά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ψάχνοντας που να ρίξει τις ευθύνες.

Για να ξέρει ο κόσμος ποιος μιλάει για στημένους αγώνες, δωροδοκίες κλπ. Μιλάει ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει, αυτός που προσπαθεί να επικρατήσει με τέτοιους τρόπους. Μίκυ στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον κόσμο των Χανίων να απαλλαγούν άμεσα από τον περιφερόμενο παράγοντα Μίκυ και να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους. Τέλος είμαστε στη διάθεσή του να μας καλέσει στο τραπέζι με τους φιλάθλους των Χανίων να ακούσουν την πραγματική αλήθεια και όχι τα μυθεύματά του.

ΥΓ : Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου.
ΥΓ 2: Οι λοιπές ΠΑΕ θα πάρουν θέση στα μυθεύματα του Μίκυ;»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις