Δύο στα δύο και με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου με μία μεστή εμφάνιση πέτυχε τη δεύτερή του νίκη, σε ισάριθμους αγώνες,  στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου και βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της ΑΕ Μαλεσίνας με γκολ του Οικονόμου στο 30′, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο κατακόκκινο Βελεστίνο.

Το ματς

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αναστασίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Μαλεσίνας, τσιμπώντας την μπάλα πέρασε και τον τερματοφύλακα, φάνηκε να ανατρέπεται όμως ο διαιτητής όχι μόνο δεν έδειξε την άσπρη βούλα αλλά κιτρίνισε και τον επιθετικό του Ολυμπιακού για «θέατρο».

Στο 13’ ένα λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες της Μαλεσίνας να βγουν στην αντεπίθεση που κατέληξε σε άστοχη σέντρα-σουτ του Καράι από θέση μέσα δεξιά.

Κι ενώ το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ο Καμπέρης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Οικονόμου με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση όταν ο Κώστας Νικολόπουλος, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε ερυθρόλευκο αμυντικό και έφτασε αδύναμα στην αγκαλιά του Σιδεράκη.

Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν το 2-0 στο 55’. Ο Ματέα σέντραρε από τα δεξιά, ο Σέττος μπήκε στην φάση προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το λάθος κοντρόλ του αντιπάλου αμυντικού όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και χάθηκε η ευκαιρία.

Ο Κώστας Νικολόπουλος επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Σιδεράκη όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε στο 64’ πέρασε πάνω από το δοκάρι χωρίς να ανησυχεί το πορτιέρε του Ολυμπιακού Βόλου

Στο 78’ ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε κόρνερ που εκτέλεσε ο Καμπέρης από τα δεξιά. Την κεφαλιά πήρε ο Γκαλίτσιος με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τουρκοχωρίτη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σιδεράκης χρειάστηκε να κάνει την απόκρουση του αγώνα για να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του, όταν ο Καράι πήρε την κεφαλιά από κοντά και τον ερυθρόλευκο πορτιέρε να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 93′ ο Σκοπελίτης επιχείρησε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (84’ Σκοπελίτης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Ματέα (84’ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (75’ Τασιούλης), Οικονόμου (66’ Νούσιος)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις