«Εγώ έχω τελειώσει»

Για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Στράτος Ευγενίου, με τον διοικητικό ηγέτη του ”Γηραιού” να τονίζει πως με τον Μονεμβασιώτη υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον για την ομάδα του Ηρακλή.

Αρχικά ανέφερε για το σημείο που βρίσκεται η συμφωνία : «Αναμένουμε. Έχουμε βαρεθεί να αναμένουμε. Υπάρχουν δύο συμφωνίες, μία μεταξύ εμού και του κ. Μονεμβασιώτη για τη διάδοχη κατάσταση και μία μεταξύ των δύο Γ.Σ.. Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια στην αναμονή για να περιμένουμε τι θα γίνει. Ή υπάρχει η θέληση για να προχωρήσουμε ή δεν υπάρχει. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα πρέπει να βιαστούμε γιατί έχει τραβήξει η ιστορία» είπε και σημείωσε «Δεν έχω μιλήσει με τον κ.Μονεμβασιώτη από τον Φεβρουάριο».

Για το ΑΦΜ: «Σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΦΜ είμαστε τακτοποιημένοι, τα έχει δει και δικός μας άνθρωπος και άνθρωπος του κυρίου Μονεμβασιώτη, εμένα δεν με αφορά τι έγινε με παλαιότερα ΑΦΜ, εμένα με ενδιαφέρει το δικό μου. Με τον ίδιο έχω να μιλήσω τρεις μήνες τώρα, τις συνεννοήσεις τις κάνει ο Γ.Σ. και ενδεχομένως ο κύριος Θέος, δεν είναι αιχμή αυτό, αλλά έχω ζητήσει να γίνει συνάντηση».

Αναφορικά με το αν πουλάει: «Πουλάω την ομάδα, με σταματάνε και μου λένε πούλα να δούμε μία άσπρη ημέρα, εγώ πουλάω. Μεταξύ μας τα έχουμε βρει στο οικονομικό κομμάτι και η αδειοδότηση είναι το… αγκάθι. Μέχρι τις 28/2 θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα όλα τα οικονομικά θέματα, κάτι που έχει γίνει».

Για το τι υποχρεώσεις υπάρχουν από το παρελθόν: «Δεν το γνωρίζω, αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι του Γ.Σ.»

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Μετά από τη φετινή χρονιά η ομάδα θα είναι καλό να πουληθεί, με εμένα και Ηρακλής δεν υπάρχει, δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να συνεχίσω, εγώ έχω τελειώσει, το θέμα είναι να υπάρχει και ο Ηρακλής. Το θέμα δεν είναι μόνο το αν πουλάω εγώ , αλλά και το αν αγοράζουν οι άλλοι».

Ενώ τόνισε: «Θεωρώ ότι με τον κύριο Μονεμβασιώτη υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον για τον Ηρακλή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις