Από την ΑΕΛ στον Λεβαδειακό

Αν ένας παίκτης ξεχώρισε την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα της ΑΕΛ, αυτός ήταν ο Φαμπρίσιο Πεντρόζο.

Ενας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά ταυτόχρονα και ένας καταπληκτικός άνθρωπος, Οικογενειάρχης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κύκλοι του περιβάλλοντος του, λέγαν πως παρότι το συμβόλαιό του έληγε τέλος Ιουνίου, κανείς δεν τον πλησίασε για την ανανέωση του, αλλά, και για την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων.

Ετσι, σήμερα ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό. Απίστευτο.

Μετά τον Γάλλο εξτρέμ Γιοκέ, οι Βοιωτοί απέκτησαν και δεύτερο παίκτη για τα άκρα της επίθεσής τους, ανακοινώνοντας τον Φαμπρίτσιο Πεντρόζο, που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, μετρώντας 11 γκολ τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της από 1/7/24 με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Πεντρόζο.

Γεννημένος στις 6/11/92 στο Ελντοράντο, ο Αργεντινός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, έχοντας ξεχωρίσει και τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 18 γκολ και 15 ασίστ σε 57 εμφανίσεις.

Από τους κορυφαίους παίκτες και του φετινού πρωταθλήματος o Πεντρόζο, ολοκληρώνοντας με 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Σαν Λορέντσο, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με τις Αλμάγκρο, Αλντοσίβι, Ατλάντα, Κρουσέρο ντελ Νόρτε και τη Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας.

Bienvenido Fabricio!

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

pressing.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις