Monsters κατά Νταβέλη και Δερμιτζάκη

Ανακοίνωση Monsters κατά Νταβέλη και Δερμιτζάκη:

«Η παρούσα ανακοίνωση είναι η πρώτη και τελευταία που βγάζουμε έχοντας ως αποδέκτες τον μεγαλομέτοχο και το σινάφι του, με στόχο να επισημάνει τις αστοχίες, να περιγράψει τα τραγελαφικά που συνέβησαν τη χρονιά που διανύσαμε, καθώς και να επιρρίψει τις ευθύνες προς τους τυχάρπαστους που μοναδικό τους επίτευγμα είναι πως διετέλεσαν το Δ.Σ. της ΑΕΛ και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της». Αυτά αναφέρει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Monsters σε χθεσινή ανακοίνωση, βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών τους πάντες.

Ξεκίνησαν από τον τεχνικό, για τον οποίο αναφέρουν τα εξής: «Έχουμε να κάνουμε με έναν μέτριο προπονητή του οποίου οι «επιτυχίες» συνδυάζονται παραδοσιακά με υποκινούμενους που σπρώχνουν τις ομάδες που κοουτσάρει. Από τη μια έχουμε το κλείσιμο του ματιού (βλ. Σέρρες) σε σπρωξίματα υπέρ των ομάδων του, βαρύγδουπες δηλώσεις κατά των αντιπάλων και από την άλλη έρχεται σε μια ομάδα που πηγαίνει κόντρα στη σαπίλα και τη διαφθορά την οποία υπηρετεί».

Στη συνέχεια μίλησαν για την προετοιμασία, σημειώνοντας τα εξής: «Είναι κοινά αποδεκτό πως μια σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχοντας προσδοκίες και στόχους οφείλει να αρχίσει την προετοιμασία της εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί από τον προπονητή της και είναι ένα διάστημα 15 με 20 ημερών. Στη δική μας περίπτωση η ανεπαρκής προετοιμασία (1 εβδομάδος) του αγωνιστικού τμήματος έχει ως αποτέλεσμα να φανούν σημάδια κόπωσης και να παρουσιαστεί ελλιπής αγωνιστικός ρυθμός λόγω της απουσίας σοβαρών φιλικών παιχνιδιών.
Καλούμε το ιατρικό τιμ να εμφανίσει τα εργομετρικά των παικτών (Αυγούστου και Ιανουαρίου)».

Και κατέληξαν στη διοίκηση, την οποία κατηγορούν για τη συμπεριφορά απέναντι στους συνδεσμίτες μέχρι και για τον κακό σχεδιασμό της εκδήλωσης για τα 60 χρόνια της ομάδας. Επίσης, επιρρίπτουν ευθύνη για τη μη πληρωμή των 120.000 ευρώ, ώστε να έχουν δικαίωμα να παίξουν οι νεαποκτηθέντες.
Αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο, είναι η δική μας παρέμβαση σε ένα εσωτερικό περιστατικό, το οποίο ήταν η απαξίωση και γείωση του αρχηγού της ομάδας από πλευράς διοίκησης. Κάνοντάς του ανήθικη επίθεση, μη σεβόμενη ακόμη και την ίδια του την οικογένεια. Αναγκαστήκαμε να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε ο αρωγός στην προσπάθεια δικαίωσης, αλλά και ένωσης, παρουσία ενός πρώην «θρύλου», του οποίου οι δάφνες, όπως αποδείχθηκε, μάλλον ήταν περιστασιακές».

Και καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ως εξής: «Μας καταδικάσατε, λοιπόν, επειδή δείξαμε την αντίδρασή μας στη χουντική εφαρμογή νόμων, τη συγκάλυψη γεγονότων και ανθρώπων, δημιουργώντας ένα αποτρόπαιο έγκλημα που ακόμη και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί. Διοίκηση η οποία αφήνει στο περιθώριο και κάνει ξεκάθαρο πως δε θέλει τους οπαδούς της, -αργά ή γρήγορα- την περιμένει μόνο η διάλυση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις