ΔΑΦΝΗ: «Μπαμ» με Παντελή Βαρβέκη για προπονητή!

Μετά τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έχουμε και την πρώτη ανακοίνωση για την ομάδα της Δάφνης. Πρόκειται για την συμφωνία με τον Παντελή Βαρβέκη που αναλαμβάνει…

τη θέση του προπονητή και το Γιώργο Λίταινα να αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας.
Προπονητικό δίδυμο που εργάζεται μαζί την τελευταία πενταετία κι εκτός από το εξαιρετικό έργο που έχουν παρουσιάσει στις ομάδες που συνεργάστηκαν, υπό των δικών τους οδηγιών έχουν εξελιχθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές με σημαντικές διακρίσεις. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η συνεχή επιμόρφωση κι εξέλιξη στο αντικείμενό, καθώς και η απαίτηση για πολύ σκληρή δουλειά από όλη την ομάδα.
Οι Παντελής Βαρβέκης και Γιώργος Λιταινας είναι προπονητές με σημαντική πορεία και κορυφαία στιγμή στην ως τώρα καριέρα τους, την παρουσία τους στην ομάδα Κ20 της Νίκης Β., όταν σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ κατέλαβαν την 5η θέση, σε μια χρονιά που γενικότερα ήταν πολύ δύσκολη σε διοικητικό επίπεδο.
Αναμφισβήτητα η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει τη δυναμική του νέου Δ.Σ. της Δάφνης που «μπαίνει» πολύ δυνατά κι ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά.
Μετά από μια χρονιά που βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση το ιστορικό σωματεία της Νεάπολης, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της επανόδου στα υψηλότερα επίπεδα που του αρμόζουν. Μένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας σε βάθος χρόνου…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις