Παπαδόπουλος: «Με Στέλιο Αρσένο στη Γ’ Εθνική – Ζητήσαμε και τη Νεάπολη»

Ειδήσεις έβγαλε η τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου με τους συντελεστές της εκπομπής CLASICO, στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM. O κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ανέφερε πως ο Στέλιος Αρσένος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας όπως ήταν συμφωνημένο από την αρχή στην περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι θα ανέβαιναν κατηγορία. Όσον αφορά την έδρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοίλων ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως σε περίπτωση άρνησης παραχώρησης του Πανθεσσαλικού, έχει ήδη αιτηθεί για το γήπεδο της Νεάπολης.

Τα δύο σχετικά αποσπάσματα όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε πει ότι αν ο Στέλιος Αρσένος ανεβάσει την ομάδα, παραμένει αυτόματα στην τεχνική ηγεσία. Τώρα όσον αφορά το κομμάτι της οργάνωσης και του τι έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε, δεν σταματάμε ούτε λεπτό. Ασχολούμαστε συνεχώς με την ομάδα»

Για το γηπεδικό που συνεχίζει να παραμένει πρόβλημα: «Το γηπεδικό καίει όλες τις ομάδες του Βόλου. Πήγαμε στην Καλαμπάκα, μας υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής και ήταν και ο Δήμαρχος. Ήταν όλα πάρα πολύ οργανωμένα όλα. Όλη η πόλη ήταν γύρω από την ομάδα. Στον Βόλο ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει και θα αγκαλιαστεί ως ομάδα της πόλης. Το έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύω ότι θα γίνει.

Ας γίνει η αρχή όσον αφορά το αίτημα που έχουμε κάνει για το Πανθεσσαλικό που μόνο καλό θα κάνει για το ποδόσφαιρο της πόλης. Του χρόνου τα έφερε έτσι η ιστορία ώστε σε κάθε κατηγορία να υπάρχει και μία ομάδα. Αυτά όμως αλλάζουν και ο καθένας τα του οίκου του.

Η συσπείρωση που είχαμε στο τοπικό με 2000-2500 κόσμο, είναι κάτι που το εκτιμάνε όλοι και το εκτιμάνε σε όλη την Ελλάδα και μόνο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να το πετύχει. Αυτό το έγραψε η ιστορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας στηρίξανε από την πρώτη στιγμή και χαίρομαι που τους κάναμε περήφανους».

Για την έδρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοίλων αν η απάντηση για το Πανθεσσαλικό είναι αρνητική: «Έχω μιλήσει από χθες με τον γραμματέα του συλλόγου, Δημήτρη Μουρτζίνο και ήθελα να τον ευχαριστήσω προσωπικά γιατί καθ όλη τη χρονιά είχαμε μία άψογη συνεργασία, έχοντας αιτηθεί και επίσημα και το γήπεδο της Νεάπολης, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες να παίξουμε σε γήπεδο μέσα στον Βόλο. Η «μπάλα» είναι στα χέρια και στα πόδια του Δήμου και περιμένουμε την απάντησή του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις