ΑΕΛ: Τέλος εποχής για Μαϊδανό-Καλουτσικίδη…

Παρελθόν από την ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρούνται ο 26χρονος αριστερός μπακ, Γιώργος Μαϊδανός και ο 23χρονος δεξιός μπακ, Πέτρος Καλουτσικίδης.

– Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαϊδανός έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα (ίσως και στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του), χωρίς όμως επί της ουσίας να γίνει γνωστή. Ο Γιώργος Μαϊδανός αγωνίστηκε στους «βυσσινί» σε 65 παιχνίδια πρωταθλήματος σε τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων τα πέντε (5) στην Super League. Επίσης έπαιξε σε οκτώ αγώνες κυπέλλου.

Στις συζητήσεις που έκανε εκπρόσωπος του παίκτη με ανθρώπους της ΑΕΛ ειπώθηκε ότι θα είναι δεύτερη επιλογή.

– Όσον αφορά τον Καλουτσικίδη σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα το συμβόλαιό του, λήγει με τους «βυσσινί» στις 30/06/2024 και  βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, με την ομάδα του Ατρομήτου να έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Να τονίσουμε ότι από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-2024 στην ΑΕΛ, ο Πέτρος Καλουτσικίδης, είχε 27 συμμετοχές με 5 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Super League 2, τα Play Off και το Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ την σεζόν 2022-2023 είχε 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

crimsonscorer.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις