Ολυμπιακός Βόλου: “Μετά την έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης …τελικά Νεάπολη”

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοίλων ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, επισημαίνοντας πως ο αγώνας δεν είναι γιορτή αλλά συσπείρωση.

Αναλυτικά:

“Την Κυριακή 2 Ιουνίου 17.00 η ώρα στο γήπεδο της Νεάπολης διεξάγεται η ποδοσφαιρική μας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κοίλων.

Μετά την έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης με τον Δήμο Βόλου για το ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”, την άρνηση της εταιρείας διαχείρισης του “Πανθεσσαλικου” για να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών που μας αιφνιδίασε και την αποδοχη όλων των αιτημάτων απ’ το Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Βελεστίνο, τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νεάπολη.

Δεν είναι γιορτή, είναι συσπείρωση.

Αγωνιστικά, με βάση τις συνθήκες που ξεκινήσαμε, τα αδιανόητα πηγαδάκια και εικασίες, το αγκάλιασμα της ομάδας από όλη την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου και τους αμέτρητους αρωγούς μας σε αυτή την προσπάθεια, η άνοδος και η ανακοπή της πορείας συρρίκνωσης της “κορωνίδας” του σύλλογου, μοιάζει με άθλος.

Αλλά το μεγαλύτερο κατόρθωμα για το οποίο θέλουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή είναι η αφοσίωση του κόσμου και η ιστορία που θα γράψει ότι στο τοπικό ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 είχε 2.500 κόσμο. Και αυτό δεν μπορεί να σας το στερήσει κανείς.
Ολυμπιακός Βόλου 1937. Περήφανοι για τον οργανισμό”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις