Θέλει και τον Κάσσο η ΑΕΛ

Ακόμη ένας παίκτης της Νίκης έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΛ. Μετά την απόκτηση του Τάσου Κρητικού οι βυσσινί κινούνται για να κάνουν δικό τους τον Πασχάλη Κάσσο του οποίου το συμβόλαιο λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίας “Ελευθερία”:

Η ΑΕΛ δείχνει ιδιαίτερη κινητικότητα στη συζήτηση με παίκτες αλλά και στην ανανέωση συμβολαίων με ήδη υπάρχοντες στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διακαής πόθος αποτελεί ο Πασχάλης Κάσσος (με διετές συμβόλαιο) που αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στη Νίκη Βόλου κάνοντας καλές χρονιές (73 συμμετοχές, 11 γκολ) και γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Είναι 33 ετών, σε πολύ καλή κατάσταση και πέρυσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα όλη τη χρονιά.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Κλέτον Πεντρέου. Ο Αλβανός γκολκίπερ είναι 29 ετών, έχει γεννηθεί στα Τίρανα και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια τη φετινή χρονιά. Με την ΑΕΛ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ΑΕΛ κοιτάει δύο ακόμα παίκτες, τον 28χρονο Στέλιο Πόζογλου και τον 30χρονο Ισπανό Νίλι, που στο διάστημα που έπαιξε στα Χανιά εντυπωσίασε και θεωρείται πολύ καλός παίκτης.
Ο Πόζογλου είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη όταν συνυπήρχαν στη Βέροια, ενώ τη χρονιά που τελείωσε έπαιζε στον Καμπανιακό. Έκανε 21 συμμετοχές και πέτυχε 2 τέρματα. Αγωνίστηκε ακόμα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ.
Ο Νίλι πήγε στα Χανιά από την ινδική Γκόκουλαμ Κεράλα και έπαιξε 15 παιχνίδια πετυχαίνοντας 5 γκολ. Είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, αφού έχει παίξει, επίσης, σε Πλατανιά, Λεβαδειακό και Καλλιθέα. Στα αξιοσημείωτα ότι έχει αγωνιστεί 12 παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα Β.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις