Τζαναβάρας: Έχουμε φτάσει σε άθλιο σημείο

Θα υπάρχουν ελπίδες για να αλλάξει η κατάσταση στη Νίκη Βόλου μόνο αν γίνει κάτι άμεσα. Αυτό υποστήριξε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση της ομάδας και παραδέχθηκε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να ταξιδέψει η ομάδα στην Βέροια.
«Είμαστε σε…

…πολύ κακή κατάσταση. Λες και έχουν πέσει οι διακόπτες. Τα οικονομικά της ομάδας είναι χάλια. Με το ζόρι γίνεται η προσπάθεια για να πάμε στην Βέροια. Έχουμε φτάσει σε πολύ άθλιο σημείο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.
Εν συνεχεία ο κ. Τζαναβάρας μίλησε για την ψυχολογία των παικτών λέγοντας ότι «αυτό που τους είπα είναι να παλέψουν. Ξέρουνε την αλήθεια. Είναι μεγάλα παιδιά και επαγγελματίες. Θα πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς γιατί σεβόμαστε την Σούπερ Λίγκα, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ιστορία της ομάδας μας».
«Είχαμε σχεδιασμό για μεταγραφές τριών ή τεσσάρων παικτών τα Χριστούγεννα και θα παλεύαμε για την σωτηρία. Από την στιγμή όμως που παραιτήθηκε ο κ. Πάτσης τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ», υποστήριξε ο προπονητής της Νίκης Βόλου.
Στο τέλος, αναφερόμενος στον κ. Πάτση είπε ότι «δεν θα γυρίσει πίσω και είναι κάθετος σε αυτό. Είχε ξεσπάσει κόντρα από πριν μεταξύ του ίδιου και των φιλάθλων της ομάδας, κάτι το οποίο πιστεύω ότι οδήγησε και σε αυτήν του την απόφαση».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις