Διαψεύδει ο Μπέος για ιδιωτικά αεροπλάνα και Μαρινάκη: Ακόμη ένα ψέμα από το γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι

Άμεσα διέψευσε ο Αχιλλέας Μπέος το δημοσίευμα του dikisports που αναπαράχθηκε στα μεγαλύτερα αθλητικά portals της χώρας που ήθελε τον ίδιο να ταξιδεύει στον τελικό του Champions League παρέα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος Βόλου είναι στο Λονδίνο για τον τελικό αλλά μαζί με τους δύο γιους του.

Αναλυτικά:

“Ακόμη ένα χοντρό ψέμα από το γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, επαγγελματία της παραπληροφόρησης, που με εμφανίζει να ταξιδεύω με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Λονδίνο για τον αποψινό τελικό του champions league με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά τι να περιμένεις από ένα άνθρωπο χωρίς αρχές που αραδιάζει τα ψέματα με το τσουβάλι κάνοντας τη λάσπη και τη συκοφαντία επάγγελμα και μάλιστα ιδιαίτερα επικερδές.

Για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια όντως βρίσκομαι στο Λονδίνο για τον τελικό, αλλά με τους δυο γιούς μου στους οποίους είχα δώσει την υπόσχεση να παρακολουθήσουμε αυτόν τον αγώνα. Ταξιδέψαμε με κανονική πτήση και μάλιστα συμπτωματικά στην ίδια πτήση επέβαιναν ο κ. Μηνάς Λυσσάνδρου, πρόεδρος της Super League, και δύο υπάλληλοι της ΕΠΟ.

Ετσι λοιπόν στη λαμπρή επαγγελματική πορεία του δημοσιογραφικού αυτού σκουπιδιού μετά τις επιτυχίες με «αποκλειστικότητες» για τον ντοπαρισμένο ποδοσφαιριστή της Εθνικής και την απόλυση Μάντζιου από τον Αρη μπορούμε να συμπεριλάβουμε και την πτήση μου με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Οσον αφορά τους υπαινιγμούς του για το 2010 να υπενθυμίσω ότι ήταν ο πρώτος ψευδομάρτυρας πάνω στον οποίο στήθηκε η σκευωρία πριν αυτή καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης και πέσουν οι μάσκες και αποκαλυφθεί και ο δικός του ρόλος. Ακόμα και η Δικαιοσύνη ντράπηκε για τα όσα έγιναν τότε, αυτός όχι.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν έχει αυτός όλη την ευθύνη. Οσο βρίσκονται εργοδότες όπως ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης να του δίνουν βήμα να παραπληροφορεί τους φιλάθλους και να συκοφαντεί με χοντροκομμένα και ανυπόστατα ψεύδη ανθρώπους, τέτοια θλιβερά φαινόμενα στο χώρο της ενημέρωσης δυστυχώς θα συνεχίσουν να ανθίζουν. Πραγματικά μπουμπούκια…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις