Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Πάνω από 50 μέλη της Συνέλευσης στηρίζουν»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του και εκτιμώντας ότι πάνω από 50 Ενώσεις θα την στηρίξουν. 

Γι’ αυτό και δήλωσε «η συγκέντρωση δείχνει ότι οι εκλογές έχουν κριθεί, δεν χρειάζεται όμως αλαζονεία». Τόνισε πιο αναλυτικά: «Συνολικά 38 Ενώσεις είναι εδώ και στηρίζουν, σε ψήφους είναι 39 γιατί η Ενωση γυναικών έχει διπλή ψήφο και αναμένεται ανακοίνωση από μία ακόμη. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και 4-5 Ενώσεις ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

Πάνω από 50 μέλη της Συνέλευσης στηρίζουν την προσπάθεια. Θέλω να πω ότι όσοι εκλεγούν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη θα δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις της ΕΕ».

Απευθυνόμενος στον Σάββα Δημητριάδη της ΕΠΣΜ του είπε: «Σάββα Δημητριάδη θα είσαι αναπληρωματικό μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής».

Πρόσθεσε: «Ακόμη και οι Ενώσεις που δεν είναι μαζί μας, τις καλώ όλοι μαζί να πάμε το ποδόσφαιρο παρακάτω. Ο Τάκης Μπαλτάκος προσπάθησε και προσπαθεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ πολύ. Δεν πρέπει να υπάρχει αλαζονεία και έπαρση, η συγκέντρωση δείχνουν ότι έχουν κριθεί οι εκλογές. Να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν και να πάμε μπροστά και το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Όσο για τις πρώτες κινήσεις εφόσον εκλεγεί: «Θα στείλουμε στον κύριο Ροζέτι απευθείας επιστολή να μας υποδείξει υποψήφιους για την θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ. Για τον εκτελεστικό διευθυντή πρέπει να κάνουμε προκήρυξη για να επιλεγεί ο κατάλληλος. Δεν πρέπει να γίνει ξανά τελικός χωρίς κόσμο, η Εθνική να ξαναπάει σε μεγάλη διοργάνωση όπως επί ημερών του πατέρα μου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη metrosport.gr (@metrosport.gr)

 

gkagkatsis-3.jpg

* Και ο πατέρας του Μάκη Γκαγκάτση, Βασίλης, συγκινημένος, στην εκδήλωση

vasilis-gkagkatsis-1.jpg

 

vasilis-gkagkatsis.jpg

 

gkagkatsis-1.jpg

* Οι πρόεδροι των Ενώσεων

proedroi-enoseon.jpg

* Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου

tzortzoglou.jpg

* Με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο

grammenos.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις