Παπαδόπουλος: «Το όνειρό μου πάει πολύ πιο μακριά από τον στόχο της επόμενης χρονιάς»

Πανευτυχής ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοίλων, με την ομάδα του να πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων τόνισε πως στόχος της επόμενης χρονιάς είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει ενώ όσον αφορά το γήπεδο είπε με νόημα πως το ΕΑΚ είναι η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Απόδοση συνέντευξης: taxydromos.gr

Για το τι θα άλλαζε τη φετινή χρονιά: «Τίποτα».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά: «Να περιμένει να ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο, να εμπνεόμαστε και να οραματιζόμαστε. Σε ένα τέτοιο ματς πέρυσι κόντρα στην Καστοριά υπήρχε μια θλίψη αλλά επειδή πάνω από όλα είμαστε φίλαθλοι και μπορούμε να αισθανθούμε πότε μια ομάδα έχει μια αγάπη και μια δυναμική, αυτές τις στιγμές τις ονειρευτήκαμε, τις δουλέψαμε πάρα πολύ, όλοι μαζί, με τον Στέλιο (σ.σ. Αρσένο) πρώτα από όλα. Αλλά και με όλους τους συντελεστές, με τον Τάσο τον Κυριακό, με τον Στάθη τον Ρόκα. Το φαντάστηκα όλο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους στενούς μου συνεργάτες οι οποίοι με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή κι αποδείχτηκε στην πράξη ότι… κάποιο λόγο θα είχαν να τον κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους συνεργάτες μου εντός ομάδας γιατί όσο κι αν οραματίζομαι κι ονειρεύομαι, για να γίνει αυτό το πράγμα έπρεπε να προσπαθήσουν όλοι. Το μόνο που θέλω να πω για τη νέα χρονιά, είναι ότι θέλουμε να είμαστε μια διοίκηση για την οποία θα είναι περήφανος ο κόσμος. Μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ και νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει».

Για το που θα αγωνίζεται του χρόνου ο Ολυμπιακός: «Γήπεδο υπάρχει. Το γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου είναι το ΕΑΚ, εκεί πρέπει να παίζει, ακόμη κι αν κάποιο μέρος του έχει θέμα στατικότητας, κάτι το οποίο δεν μου έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι είναι υπερ-αρκετό ένα τμήμα του γηπέδου προκειμένου να στεγάσει τα όνειρα και τις ψυχές του κόσμου και να υπάρχει στην πόλη μια ποδοσφαιρική ομαλότητα».

Για το αν θα έχει «συμπαίκτες» διοικητική τη νέα σεζόν: «Συμπαίκτες μπορεί να είχα και αυτή τη χρονιά! Κάποιοι με εμπιστεύτηκαν και νομίζω ότι κι εσείς, αν μου δίνατε τα κλειδιά για τον Ολυμπιακό Βόλου του χρόνου, με βάση τα όσα είδαμε φέτος, θα καταλήγατε ότι κάτι ξέρουν που με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ πολύ. Το γήπεδο και οι πράξεις δείχνουν ότι όλα γίνανε και όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Για το αν του χρόνου θα μπορεί να πανηγυρίσει κάτι «μεγαλύτερο»: Το όνειρό μου πάει για πολύ πιο μακριά από του χρόνου, αλλά είπαμε, χαμηλούς τόνους. Εμείς και στη Γενική Συνέλευση είπαμε ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Αν προσέξετε όλες τις συνεντεύξεις μας, ποτέ δεν είπαμε ανοιχτά ότι πάμε για άνοδο, ό,τι και να γίνει. Έτσι και τώρα, λέμε ότι ο κόσμος θα έρχεται και θα βλέπει στο χορτάρι έναν «καθρέφτη» της ομάδας και της διοίκησης που θα ονειρευόταν να έχει. Θα ξέρει, θα μας νιώθει και θα αισθάνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για την ομάδα και για αυτό το λόγο θα έρχονται στο γήπεδο και θα την «αγκαλιάζουν».

Είναι ένα νέο εγχείρημα, ένα νέο μοντέλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήδη πετύχαμε ένα πρώτο, σημαντικό βήμα σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα η οποία βρισκόταν σε συρρίκνωση και σε καθίζηση. Νομίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου αρκεί να μας εμπιστευθεί, εφόσον μας ξέρει και ξέρει ότι θα κάνουμε το καλύτερο.

Για το τι θα γίνει με τον προπονητή Στέλιο Αρσένo: «Ο Στέλιος Αρσένος ανανεώνει. Ήταν η συμφωνία μας και εμείς τηρούμε τις συμφωνίες μας, είχαμε πει ότι αν ανεβάσει την ομάδα, αυτόματα παραμένει. Ήδη υπάρχουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες που θα ακολουθήσουν και νομίζω θα δώσουν το παράδειγμα και το στίγμα για την επόμενη χρονιά».

Για τον ακούραστο εργάτη της ομάδας Δημήτρη Μυλωνά: «Υπάρχουν κάποιοι αθέατοι εθελοντές της ομάδας, που το κάνουν έμπρακτα από αγάπη και το έχει ανάγκη η ομάδα. Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα, να δείξουν από τη νέα χρονιά έμπρακτα με πράξεις την αγάπη τους. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Μυλωνάς ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι εδώ μαζί με τον Γιώργο Μπαζιάκα, τον Στάθη Ρόκα, τον Δημήτρη Κυριαζή κι όλους όσους βοήθησαν ούτως ώστε το γήπεδο μέσα σε δύο μέρες να γίνει κατάλληλο για να αγωνιστούμε. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Δημήτρη, να είναι γρήγορα κοντά μας. Ο Δημήτρης είναι η ψυχή του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι γρήγορα θα το ξεπεράσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις