Νίκη Βόλου: Αναβαθμισμένος ρόλος για τον Γιάννη Καζεπίδη – Ενίσχυση με Χατζηεφραιμίδη

Αν και ο ίδιος υπέβαλλε την προφορική του παραίτηση στην τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ ωστόσο κατόπιν συζητήσεων με το διοικητικό συμβούλιο ο Γιάννης Καζεπίδης επανέρχεται σε αναβαθμισμένο πόστο, αυτό του Β’ αντιπροέδρου.

Το στέλεχος της βολιώτικης ΠΑΕ αναλαμβάνει να μετέχει στα διοικητικά συμβούλια της Super League 2, έχοντας την εξιουσιοδότηση να ψηφίζει εκπροσωπώντας τη διοίκηση της Νίκης.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ προστέθηκε ο κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης που έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στο τμήμα της κολύμβησης του συλλόγου.

Η σχετική δημοσίευση στο Γ.Ε.ΜΗ.:

“Την 31/05/2024 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 4196862 το από 30/05/2024 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» 1924 ΠΑΕ, το διακριτικό τίτλο NIKI VOLOU FC. και αριθμό ΓΕΜΗ 151930960000 σύμφωνα με το οποίο:

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με ΑΦΜ: 011507420 (ΔΟΥ: Ζ΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ως Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος

Ο ΒΕΝΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ με ΑΦΜ: 052140276 (ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ), ως ΑντιπρόεδροςΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με ΑΦΜ: 027872477 (ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ), ως Β’ Αντιπρόεδρος

Ο ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ με ΑΦΜ: 057112463 (ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ), ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με ΑΦΜ: 136115652 (ΔΟΥ: ΡΟΔΟΥ), ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Δ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Την εταιρεία εκπροσωπούν και δεσμεύουν οι:
Το Δ.Σ. μετά από εκτενή συζήτηση των μελών του, υλοποιώντας την καταστατική δέσμευση, γενομένης ονομαστικής ψηφοφορίας αποφαίνεται ομόφωνα και παρέχοντας εξουσιοδότηση, στον Αντιπρόεδρο Β κ. Ιωάννη Καζεπίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την άσκηση όλων των αρμοδιοτήτων του Δ.Σ. για την εκπροσώπηση της εταιρείας σε συνεδριάσεις και ψηφοφορίες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 και γενικά να ενεργεί για το συμφέρον της εταιρείας έναντι των αποφάσεων και ψηφοφοριών της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις