Ευγενίου: «Έχω κουραστεί να περιμένω τον Μονεμβασιώτη»

Η τελευταία επαφή του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε οι δύο πλευρές δεν είχαν κάποια επικοινωνία, προκειμένου να προχωρήσει η προσυμφωνία για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου θέλησε μέσω της «Μetrosport» να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι αυτός δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στον Ηρακλή και αναφέροντας ότι έχει κουραστεί να περιμένει τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να ανέβει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί το deal και η πώληση των μετοχών της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευγενίου δήλωσε:

«Εγώ δεν θα είμαι τη νέα χρονιά στον Ηρακλή. Ή θα υπάρχει ο Ηρακλής με νέο πρόεδρο ή δεν θα υπάρχει ούτε ο Ηρακλής. Έχω κουραστεί να περιμένω πότε θα έρθει ο κ. Μονεμβασιώτης. Η τελευταία μας επαφή ήταν τον Φεβρουάριο. Ο ίδιος μπορεί να έχει κάνει επαφές με τρίτους, όμως μαζί μου, που είμαι ανήκουν οι μετοχές, δεν έκανε καμία επαφή. Και να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν είναι ότι δεν πουλάω αλλά δεν γίνεται να με κοροϊδεύουν. Όταν θα έρθουν, Θεσσαλονίκη, εδώ είμαστε για να μιλήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις