ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Σοβαρή πρόταση, άμεσες οι εξελίξεις…

Σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να βρεθεί το επόμενο διοικητικό σχήμα, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Διμηνίου, Παύλος Πάνος, ο οποίος μπορεί να δήλωσε αδυναμία να σηκώσει μόνος το βάρος της διαχείρισης όλης της ομάδας, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται προκειμένου να εξασφαλίσει την επομένη ήμερα του Σωματείου…

Μάλιστα, σε παλαιότερη επικοινωνία με το «goalpost.gr», είχε αναφέρει ότι όσο περνα από τα χέρι του θα φροντίσει να εξασφαλίσει ένα αξιόλογο διοικητικό σχήμα, είτε είναι μέσα σ’ αυτό ο ίδιος, είτε όχι.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, όλο το τελευταίο διάστημα, είχαν γίνει διάφορες επαφές, χωρίς να έχουν ξεχωρίσει ιδιαίτερα κάποιες προτάσεις.
Όμως, αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε εξέλιξη μια πολύ σοβαρή περίπτωση που θα εγγυηθεί την επόμενη ημέρα του συλλόγου και θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της παρουσίας της ΑΕ Διμηνίου σε υψηλά επίπεδα.
Μάλιστα θεωρείται πολύ πιθανό να βρίσκεται κοντά σ’ αυτό το διοικητικό σχήμα κι ο πρώην πρόεδρος κ. Π. Πάνος, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις τελικές επαφές των δυο πλευρών που θα γίνουν άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις