Αργεντίνικο “ταγκό” με Τορεζάνι η Νίκη (video)

Ακολουθώντας πιστά το πλάνο της η διοίκηση της ποδοσφαιρικής Νίκης συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της με παίκτες φιλόδοξους, ικανούς και μαχητές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που πληρούν αυτά τα κριτήρια συνεχίζονται με τον Φράνκο Τορεζάνι να έχει μπει στο κάδρο των υπό απόκτηση παικτών. Οι συζητήσεις με τον Αργεντινό μέσο έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και το μόνο που απομένει είναι το τελικό «οκ» του παίκτη ώστε να μπει στο αεροπλάνο και να βάλει ρότα για τον Βόλο και τη Νίκη.

Εφόσον η έκβαση αυτής της υπόθεσης έχει θετική εξέλιξη τότε η Νίκη θα έχει βρει έναν πραγματικό ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και τις ικανότητές του ενώ δείγματα γραφής του έχει δώσει στο πέρασμά του από τη Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη και Καλαμάτα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Καλή τεχνική κατάρτιση, γρήγορος, δυναμικός και πάνω απ’ όλα παίκτης συνόλου. Οι δύο τελευταίες ομάδες (Ορφέας Αλεξανδρούπολης και Καλαμάτα) που αγωνίστηκε δεν τον βοήθησαν στην εξέλιξή του, κάτι που θέλει κι ελπίζει να συμβεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στη Νίκη Βόλου.

Ο Φράνκο Τορεζάνι είναι ένα κλασικό αργεντίνικο 8-10αρι και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η νέα του ομάδα να κατακτήσει το στόχο της .

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε τις ικανότητες του Τορεζάνι από το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις