Αυλαία στον όμιλο του Ολυμπιακού Βόλου | Τα αποτελέσματα και η προσωρινή… βαθμολογία

Αυλαία σήμερα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα αποτελέσματα να μην κρύβουν κάποια έκπληξη και τα δύο εισιτήρια να κρίνονται στα “δικαστήρια”.

Ο ΑΟ Ανθούπολης συνέτριψε 6-0 εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κοίλων και ελπίζει σε δικαίωση από την ΕΠΟ στην ένσταση που έχει καταθέσει για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Παλαμά, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν η ένσταση γίνει δεκτή τότε η ομάδα της Λάρισας παίρνει το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου καθώς θα προστεθούν τρεις βαθμοί και ταυτόχρονα θα αφαιρεθούν έξι από την καρδιτσιώτικη ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά το παιχνίδι Μετέωρα – Μαλεσίνα, αυτό δεν διεξήχθη διότι οι γηπεδούχοι δεν προσκόμισαν άδεια τέλεσης του αγώνα στο δημοτικό στάδιο της Καλαμπάκας. Έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας θα πάρει τους τρεις βαθμούς φτάνοντας στους 13. Μικρή η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα που διεκδικεί ο σύλλογος των Μετεώρων.

 

Σάββατο 8 Ιουνίου

Ολυμπιακός Βόλου – Νεοχώρι Γρεβενών 3-0 ά.α

ΠΑΟΚ Κοίλων – ΑΟ Ανθούπολης 0-6

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΣ Μετέωρα 2-0

Ρεπό: ΑΕ Μαλεσίνας

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

  1. Ολυμπιακός Βόλου 16
  2. Ατρόμητος Παλαμά 13**
  3. ΑΕ Μαλεσίνας 10*
  4. ΑΟ Ανθούπολης 10**
  5. ΑΣ Μετέωρα 6*
  6. ΠΑΟΚ Κοίλων 3
  7. Νεοχώρι Γρεβενών (δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα)

*Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα κρίνει την τύχη του αγώνα ΑΣ Μετέωρα – ΑΕ Μαλεσίνας, ο οποίος δεν διεξήχθη καθώς η γηπεδούχος ομάδα δεν προσκόμισε χαρτί για άδεια τέλεσης αγώνων στο γήπεδο της Καλαμπάκας.

**Ο Ατρόμητος Παλαμά μπορεί να κέρδισε την Ανθούπολη 0-3, όμως η ομάδα της Λάρισας έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη.

Η βαθμολογία που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι και η τελική είναι η εξής: 

  1. Ολυμπιακός Βόλου 16
  2. ΑΕ Μαλεσίνας 13
  3. ΑΟ Ανθούπολης 13
  4. Ατρόμητος Παλαμά 7
  5. ΑΣ Μετέωρα 6
  6. ΠΑΟΚ Κοίλων 3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις