Καταπέλτης ο Νάσης κατά της διοίκησης της ΑΕΛ: “Απλήρωτοι!”

Παρελθόν απότελεί ο Παναγιώτης Νάσης από την ΑΕΛ καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Ο ανεπίσημος λόγος ήταν ότι δεν είχε το απαραίτητο πτυχίο προπονητή τερματοφυλάκων.

Η περιπέτεια του Παναγιώτη Νάση είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα όταν στις 5 Νοεμβρίου είχε καταρρεύσει στο γήπεδο της Κοζάνης έχοντας πάθει ανακοπή καρδιάς. Η άμεση επέμβαση των γιατρών του είχε σώσει τη ζωή.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των βυσσινί εξέδωσε ανακοίνωση καταπέλτη κατά της διοίκησης, καταγγέλοντας ασυνέπεια και αφερεγγυότητα της διοίκησης.

Αναλυτικά η δήλωσή του

“Επειδή η άγνοια και η προχειρότητα, η οποία έχει στοιχίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οδηγεί συχνά στην ανοησία θα ήθελα να ενημερώσω και παράλληλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, σε ότι αφορά τα αίτια της απομάκρυνσης μου από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στις 7/6/2024 ,σε άρθρο της εφημερίδας ‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” το οποίο υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης, αναφέρθηκε, μετά από πληροφόρηση που είχε απο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ,ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα επειδή δεν έχω δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.
Από τις 22/5/2024 ενημέρωσα τον κύριο Δερμιτζάκη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυοτητας της διοίκησης.(Απλήρωτοι ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΡΊΛΙΟ ,ΜΑΙΟ ,ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ)
Σας παραθέτω τον κανονισμό λειτουργίας των προπονητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα διπλώματα μου με τα οποία εργάζομαι τα τελευταία 17 χρόνια!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες καθώς και στην επιθεώρηση εργασίας.
Κουράγιο ΑΕΛ !!
Με τιμή ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις