Παπαδόπουλος: «Μόνο ο κόσμος με στήριξε»

Με δήλωσή του ο Γιάννης Παπαδόπουλος ευχαριστεί τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου γιατί ήταν ο μόνος που του στάθηκε έμπρακτα σε όλη τη φετινή διαδρομή. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων τονίζει επίσης δεν έλαβε στήριξη ούτε από τους θεσμικούς φορείς της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

«Ήρθα στο Βόλο απ’ το πουθενα και έγινα ένα για την ομάδα και με την ομάδα, ακολουθώντας ένα τρελό και ταυτόχρονα αγνό ποδοσφαιρικό όνειρο.

Έκανα πράξη όσα υποσχέθηκα και φέραμε στην ομάδα και τον οργανισμό υγεία και συσπείρωση που είχε καιρό να ζήσει

Έδωσα τα πάντα και την ψυχή μου και η μοναδική έμπρακτη στήριξη που έλαβα ήταν η αγάπη και αφοσίωση των απλών φιλάθλων της ομάδας και των οπαδών αυτής των Αούστριαν.

Ακολούθησα την καρδιά μου και την ψυχή μου και έκανα τα πάντα απ’ την πρώτη μέρα για να υλοποιήσω όσα υποσχέθηκα, μη έχοντας ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη από πουθενά μέσα απ’ την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Με αφορμή τους σημερινούς χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν προς το πρόσωπο μου σε ραδιοφωνική εκπομπή και την αμφισβήτηση πράξεων και γεγονότων που είναι αυταποδεικτα, δηλώνω στεναχωρημένος που δεν έλαβα σύσσωμη τη στήριξη απ’ την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου 1937. Από όλους τους φορείς συνολικά αλλά και θεσμικά.

Με τη βοήθεια απ’ τους συνεργάτες μου, παλεύω, αλλά παλεύω μόνος μου σε δύσκολες συνθήκες με μόνους συμπαραστάτες τον απλό κόσμο και λαό της ομάδας τους οποίους και μόνο ευχαριστώ για τη σημερινή τους προσωπική και ατομική στήριξη και τα μηνύματα τους…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις