Μονεμβασιώτης: «Από την πρώτη μέρα πρωταθλητισμό»

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης από τους οπαδούς των Κυανόλευκων.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Ο υποψήφιος επενδυτής των Κυανόλευκων μετά το ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο μετέβη στα γραφεία του ΓΣ, εκεί όπου αποθεώθηκε από τους οπαδούς.

Ο Μονεμβασιώτης δήλωσε ότι απομένουν τα τυπικά για να αναλάβει τον ΠΟΤ Ηρακλή και έστειλε μήνυμα για πορεία πρωταθλητισμού. Όπως είπε:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είναι λίγο πρόωρη, γιατί δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό σήμερα. Έπρεπε να τελειώσουν τα τυπικά που απομένουν και αμέσως μετά θα δώσω και μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσω ό,τι έχουμε κάνει για τον Ηρακλή και σε ποια κατεύθυνση θα πάμε.

Θέλω επίσης να σας πω πως από την πρώτη μέρα θα προσπαθήσουμε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Το δεύτερο πράγμα που θέλω να θυμόσαστε, είναι ότι η ομάδα του Ηρακλή έχει υποφέρει στο παρελθόν κάτι προφανώς και το γνωρίζετε. Γιατί έχουν γίνει λάθη και από εσάς. Πρέπει λοιπόν από εδώ και στο εξής να είμαστε όλοι ενωμένοι σε όλες τις φάσεις της ομάδας και στις καλές και στις κακές. Δεν χρειάζεται να αμφισβητούμε το οτιδήποτε, να είμαστε ενωμένοι ούτως ώστε η ομάδα να παλέψει και να ξαναμπεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που χρειάζεται ο Ηρακλής είναι ενότητα και όλοι μαζί ταπεινά να παλέψουμε να κάνουμε τον Ηρακλή όσο γίνεται να πάει πιο ψηλά. Αλλά θα πρέπει να έχουμε και υπομονή και να είμαστε και λογικοί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις