Νέο μετάλλιο για την Βολιώτισσα Καράγγελου με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό (pics)

Το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Acrobatic Routine της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα, το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) στο Βελιγράδι.

Η ομάδα μας, που την αποτελούσαν η Βολιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΒΑ Ζωή Καράγγελου και οι Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Βασιλική Θάνου και Άρτεμη Κουτράκη εκτέλεσε το πρόγραμμά της με θέμα “Snakes” και συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 191,8100 β. (112,8100 στα στοιχεία και 79,0000 στην καλλιτεχνική εντύπωση), που την κατέταξε 2η ανάμεσα στις τρεις ομάδες που μετείχαν στο τελικό του Ακροβατικού.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση (πήρε ασημένιο και στο Τεχνικό Ομαδικό) και το 11ο συνολικά στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανία με 192,7166 βαθμούς και το χάλκινο η Ιταλία με 159,2966 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14/6) ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΝΤΟΥΕΤΟ

Αύριο Παρασκευή (14/6), στις 11:30 το πρωί, θα αγωνιστούν στον απευθείας τελικό του Τεχνικού Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου, ως ένα τεστ πριν από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17:30) θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις