Συνεργασία επιπέδου Champions League για τον Ρήγα Φεραίο

Συνεργασία με κορυφαίο ορθοπεδικό χειρουργό εξασφάλισε ο Ρήγας Φεραίος.

Αναλυτικά:

Για ακόμη μία ποδοσφαιρική χρονιά,στην προσπάθεια να διασφαλίσουμε την αξιόπιστη παρακολούθηση, διάγνωση, αποκατάσταση και θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος δύναται να προκύψει, η διοίκηση του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος” παρέχει στους ποδοσφαιριστές της συνεργασία με τον κορυφαίο επιστήμονα, ορθοπεδικό χειρουργό και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Κωνσταντίνο Γ. Μακρίδη
(MD, MSc, PCAOCD, ESpD, PhD).


Ο επιφανής ιατρός εδώ και χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Ομίλου “Ιασώ” Θεσσαλίας και κατέχει τη θέση του Διευθυντή Α’ της Ορθοπαιδικής κλινικής.

Έχοντας μετεκπαιδευτεί για 4 έτη στην Αγγλία και την Γαλλία,έχει καλύψει μία σπουδαία επιστημονική διαδρομή,όντας εξειδικευμένος στις αθλητικές κακώσεις και κατέχοντας διπλώματα στην ρομποτική χειρουργική, τη χειρουργική με ψηφιακή πλοήγηση καθώς και ευρωπαϊκό δίπλωμα σπονδυλικής στήλης.

Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει συμπεριληφθεί η θητεία του ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιατρικού team του “LIVERPOOL” FC.

Έχει στο ενεργητικό του ένα σημαντικό συγγραφικό έργο, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων, ενώ παράλληλα είναι κριτής σε έξι διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ο Δρ.Μακρίδης αναλαμβάνει όλα όσα αφορούν στα αθλητιατρικά θέματα,αλλά και τα προγράμματα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μας.

“Γιατρέ,είναι τιμή μας που θα παρέχεις για μία ακόμη φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες σου στην ομάδα μας.
Είμαστε ευγνώμονες”!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις