Βοσνιάδης: «Κάποια πράγματα ταιριάζουν, κάποια όχι»

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας ο Αλέκος Βοσνιάδης, που την καθοδήγησε με επιτυχία στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και την οδήγησε από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Καλλιθέα:

«Κάποια πράγματα ταιριάζουν, κάποια όχι. Κάναμε μία εξαιρετική χρονιά και όλο τον κόσμο της Καλλιθέας χαρούμενο. Ήρθε η ώρα της αποχώρησης.

Το σημαντικό είναι ότι χαρήκαμε πολύ για την επίτευξη του στόχου, της ανόδου. Μετά από τόσα χρόνια, έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε. Τα έχουμε βάλει σε μία σειρά όλα. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους.

Τώρα, όταν δεν προχωράει μία συνεργασία, αυτό είναι για καλό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Χαιρόμαστε πολύ για την επιτυχία της ομάδας. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για την άνοδο. Συνολικά πάντως, τέσσερις φορές πέτυχα την άνοδο με διαφορετικές ομάδες. Πρέπει όμως σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της εκάστοτε ομάδας, να είναι αποφασισμένη για να πετύχει τον στόχο που έχει τεθεί. Να είναι όλη η διαδικασία όπως πρέπει. Διαφορετικά δεν είναι εύκολο να πετύχεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις