Στην πρώτη ομάδα οι Σφονδυλιάς και Τσιανάκας των Νέων Αθλητών

Στην επισημοποίηση της προώθησης στην πρώτη ομάδα δύο ποδοσφαιριστών από τους Νέους Αθλητές Νίκης, προχώρησε ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του BlueStarFM.

Ο Νίκος Σφονδυλιάς και ο Αλέξανδρος Τσιανάκας θα αποτελέσουν για την αγωνιστική σεζόν 2016-17 ισότιμα μέλη του ρόστερ της Νίκης Βόλου, με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα όποτε αυτό τους ζητηθεί από τον προπονητή τους. Παρά το γεγονός πως το φετινό παζλ θα αποτελείται, αυστηρά από 25 κομμάτια, οι δύο «μικροί» κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Λεωνίδα Μπίλη και θα παρακολουθούν αποκλειστικά το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Ο Νίκος Σφονδυλιάς, γεννημένος το 1999, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τον διακρίνει η ταχύτητα και η αποφασιστικότητά του στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο Αλέξανδρος Τσιανάκας διαθέτει οργανωτικές αρετές, ευχέρεια στο σκοράρισμα χωρίς να αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.

Το γεγονός πως δύο ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας που προέρχονται από τα σπλάχνα της Νίκης, θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός στην αντρική ομάδα, δείχνει τη θέληση της τεχνικής ηγεσίας αλλά και της διοίκησης του τμήματος να εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το πλάνο. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αποφασισμένοι τα λόγια να γίνουν πράξεις και η προίκα, έμψυχη και υλική, πραγματικά να μεγαλώσει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μόνο η αρχή καθώς η ομάδα των Νέων Αθλητών διαθέτει πλούσιο ταλέντο που με τη σωστή δουλειά και την ανάλογη υπομονή θα μετουσιωθεί σε ολοκληρωμένους παίκτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν το αύριο της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως η μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ έχει κορμό από ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών Νίκης όπως επίσης και η Μικτή της 8ης Περιφέρειας που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις