Βαρύ πένθος για τον Αχιλλέα Μπέο: Πέθανε στενός συνεργάτης του

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και την τοπική κοινωνία του Βόλου. Έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, νοσηλεύονταν σε εντατική μονάδα νοσηλευτικού ιδρύματος της Αθήνας. Ο άτυχος άνδρας ήταν εγκεφαλικά νεκρός και οι συγγενείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.
Το “αντίο” του Αχιλλέα Μπέου:
“Με βαθιά θλίψη, με πραγματική οδύνη, αποχαιρετώ σήμερα τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον Αλέκο μας, όπως τον “πειράζαμε”, που έφυγε τόσο πρόωρα και αδόκητα, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του.
Στενός συνεργάτης και φίλος προσέφερε από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας μας πολύτιμες υπηρεσίες στο έργο της Δημοτικής μας Αρχής μας με την επιστημονική του γνώση και επάρκεια. Παράλληλα όμως είχε και τις ευαισθησίες και τις ιδιαιτερότητες ενός πραγματικού καλλιτέχνη που τον καθιστούσαν ξεχωριστό και μοναδικό.
Και ήταν ο ανοιχτός του χαρακτήρας και το μοναδικό του χιούμορ, που υπήρξαν πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας, και τον καθιστούν αλησμόνητο.
Ειλικρινά τα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν την οδύνη μου για τον θάνατο του νέου και τόσο αξιόλογου ανθρώπου, φίλου, συνεργάτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αλέκο θα ‘σαι πάντα μαζί μας. Στο μυαλό και την καρδιά μας.
ΥΓ. Εζησε με μεγαλείο ψυχής, έτσι έφυγε κιόλας. Η οικογένειά του υλοποίησε την επιθυμία του να δοθούν τα όργανά του σε συνανθρώπους που χρήζουν μεταμοσχεύσεων. Υπήρξε πραγματικά ξεχωριστός…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις