Η ποιότητα… ξεχειλίζει στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού Β.

Στο φιλικό με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας, δοκίμασε δύο συστήματα στο παιχνίδι. Το 4-2-3-1 και το 4-1-4-1. Και στα δύο συστήματα οι “ερυθρόλευκοι” ανταποκρίνονται πολύ καλά, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Γρεβενιώτη τεχνικό.

Είτε ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με έναν αμυντικό χαφ, είτε με δύο, ο ανταγωνισμός μεσοεπιθετικά είναι μεγάλος προς… …όφελος, βέβαια, της ομάδας. Αν υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με έναν αμυντικό χαφ, υπάρχουν τρεις παίκτες που ερίζουν για τη θέση και συγκεκριμένα οι Ολίσε, Πινδώνης και Ρόκας.

Στην περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” αγωνιστούν με δύο αμυντικά χαφ, τότε η μάχη θα είναι μεγάλη για τις τρεις θέσεις μεσοεπιθετικά, τις οποίες διεκδικούν οι Πόνσε, Καπετάνος, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Γενγκά και Κατσίκης.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως η ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου… ξεχειλίζει και δημιουργικά οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα… παίζονται. Μένει να δούμε πόσο αποτελεσματικός θα είναι στην επίθεση ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά σέντερ φορ, καθώς στην ομάδα υπάρχουν οι Γκέσιος και ο νεαρός Ντινόπουλος.

Assos για το GoalPOST.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις